joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriComunicat de presă - „DOTARE PENSIUNE D+P+2”

Comunicat de presă – „DOTARE PENSIUNE D+P+2”

MICLE COM SRL, in calitate de beneficiar, implementeaza, incepand cu data de 07.08.2020, proiectul cu titlul „DOTARE PENSIUNE D+P+2”, finantat prin Programul Operational Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii, Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri. Astfel, MICLE COM SRL a incheiat contractul de finantare nr. 5821 din 07.08.2020, cod SMIS 131113, cu Ministerul Dezvoltarii Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei in calitate de Autoritate de Management si Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia in calitate de Organism Intermediar.

Obiectivul general al proiectului il reprezinta dezvoltarea durabila a societatii MICLE COM S.R.L., prin diversificarea serviciilor oferite intr-un domeniu nou, competitiv – turismul, imbunatatirea continua a bazei materiale detinute, cresterea competitivitatii resurselor umane si, implicit, sporirea performantelor sale financiare si de marketing. Principalele activitati prevazute in proiect constau in dotarea si utilarea unei pensiuni turistice D+P+2 cu mobilier specific activitatii de cazare si servire a mesei, precum si echipamente pentru asigurarea confortului turistilor sositi in aceasta structura de cazare (dotari pentru asigurarea curateniei/ intretinerii, confortului termic – incalzire/ racire), prestarea de servicii de consultanta si servicii de informare si publicitate.

Loc de implementare: Municipiul Craiova, str. Amaradia nr. 37, cod postal 200157, jud. Dolj, Regiunea Sud-Vest Oltenia.

Realizarea investitiilor propuse va avea ca rezultat dezvoltarea atat a intreprinderii solicitante, prin imbunatatirea indicatorilor financiari si performantelor de marketing, dar si dezvoltarea economica a zonei. Proiectul propus spre implementare vine in intampinarea unor necesitati locale si regionale in domeniul serviciilor de cazare, adresate tuturor categoriilor de clienti. Un rezultat important al implementarii proiectului, il constituie crearea a cinci locuri de munca permanente in cadrul societatii.

Contractul de finantare – „DOTARE PENSIUNE D+P+2” – are o durată de implementare de 35 luni (data începerii proiectului: 08.07.2019; data finalizării proiectului: 31.05.2022) si o valoare totală 1.035.072,17 lei, din care valoarea finanţării nerambursabile acordate este de 695.846,83 lei, reprezentând 80,00% din valoarea eligibilă a proiectului. Valoarea contributiei din FEDR: 591.469,81 lei si valoarea contributiei din bugetul national: 104.377,02 lei .

MICLE COM SRL

Date de contact: ELEONORA MICLEAN, Administrator