5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajPrima Clinic-Diagnosticul și tratamentul bolilor inimii, la cele mai înalte standarde

Prima Clinic-Diagnosticul și tratamentul bolilor inimii, la cele mai înalte standarde

Bolile cardiovasculare sunt principala cauză de mortalitate în România. Centrul Medical Prima Clinic oferă servicii medicale cardiologice la cele mai înalte standarde, în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate. Profesionalismul medicilor cardiologi Prima Clinic este dublat de dotarea centrului cele mai performante ecografe ecografice care există la ora actuală în lume. În plus, pacienți beneficiază de consiliere și sprijin pentru adoptarea unui stil de viață sănătos.
De 7 ani echipa Prima Clinic oferă pacienților din Oltenia servicii medicale la cele mai înalte standarde. Bolile cardiovasculare sunt principala cauză de deces în România. Prevenția, stabilirea unui diagnostic corect și prescrierea unui plan de tratament adecvat fiecărui pacient sunt obiectivele medicilor cardiologi Prima Clinic. Dr. Cătălin Petrișor și dr. Mihaela Vilaia oferă servicii medicale cardiologice în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate.
„În ultimii ani, am investit foarte mult în tehnologie de ultimă generație”
Medicii Prima Clinic analizează fiecare bătaie a inimii în detaliu. Echipamentele imagistice de înalta acuratețe, ecografia 2D și 3D, tehnologii moderne – Tissue Doppler, Străin Imaging, Ecografie cu substanță de contrast – toate sunt dedicate unei perfecte vizualizări a oricăror defecte ale inimii tale.
Ecocardiografia sau ecografia cardiacă este una dintre cele mai importante tehnici noninvazive de a diagnostica, manageria sau urmari bolile de inimă. Este o investigație accesibilă, nedureroasă și care oferă rezultate în timp real. Investigația poate fi repetata ori de câte ori este nevoie.

Medicii cardiologi Prima Clinic lucrează cu cel mai modern ecograf, ce poate să realizeze ecografii cardiace tridimensionale.
„Ne dorim să oferim pacienților noștri posibilitatea de a beneficia de cele mai bune servicii medicale. Bolile inimii sunt frecvent întâlnite și nu avem voie să nu le depistăm la timp, să le ținem sub control. Aparatura medicală a evoluat foarte mult și vine să completeze buna pregătirea medicilor. În ultimii ani, am investit foarte mult în tehnologie de ultimă generație. Am oferit servicii medicale în premieră în Craiova. La ora actuală ne mândrim cu unul dintre cele mai moderne echipamente ecografice, ce poate să realizeze ecografii cardiace tridimensionale, un aparat care ne ajută să diagnosticăm cu mare acuratațe orice afecțiune cardiacă”, declară dr. Cătălin Petrișor, medic specialist cardiologie și medicină internă.
În plus, cu ajutorul examenelor ECG de efort sau standard medicii analizează fiecare bătaie a inimii în detaliu pentru a stabili corect diagnosticul.
„Monitorizarea de lungă durată a ECG, pentru 24, 48, 72 sau 84 de ore ne asigură că orice tulburare a ritmului cardiac este înregistrată, iar cu ajutorul monitorizării tensiunii arteriale pe 24 de ore pacientul va putea fii sigur că oscilațiile tensionale nu trec cu vederea”, explică dr. Cătălin Petrișor, medic specialist cardiologie și medicină internă.
„Un consult cardiologic de rutină, o dată pe an, după vârsta de 45 de ani poate să salveze vieți”
La Prima Clinic medicii se bazează pe conceputul de prevenție. La apariția bolilor cardiovasculare contribuie diverși factori de risc. Unii oameni se nasc cu aceste condiții care predispun la boli de inima și accident vascular cerebral, dar majoritatea le dezvoltă din cauza unei combinații de factori, cum sunt: alimentația dezechilibrată, lipsa de activitate fizică și fumat, pentru a numi doar trei. Cu cât există mai mulți factori de risc, cu atât crește șansa de a dezvolta boli cardiovasculare.
Medicii cardiologi Prima Clinic oferă pacienților consiliere și sprijini pentru adoptarea unui stil de viață sănătos, se implică în campanii de informare și conștientizare.

„Pe lângă diagnosticarea corectă și stabilirea planului de tratament, pacienții noștri beneficiază și de consiliere pentru modificarea stilului de viață. Bolile cardiovasculare sunt principala cauză de mortalitate, de aceea prevenția este foarte importantă. Un consult de rutină, o dată pe an, după vârsta de 45 de ani poate să salveze vieți”, spune dr. Mihaela Vilaia, medic specialist cardiolog Prima Clinic.

Medicii Prima Clinic pot fi găsiți aici:

Tel:  0351-915 / 0351-184.825
Adresa: B-dul Carol 1, nr.11, corp II, parter

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS