13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriAnișoara Stănculescu, candidat PMP la primăria Craiova

Anișoara Stănculescu, candidat PMP la primăria Craiova

Voi propune Consiliului Local Craiova derularea unui parteneriat pentru achiziționarea și valorificarea terenului de 256 ha de la Ișalnița, în vederea creării unui Parc industrial și a unui Parc de transfer tehnologic

Atragerea de investiții directe și valorificarea tuturor atuurilor orașului sunt obiective majore pentru PMP și candidatul său la Primăria Craiova.

”Nu există dezvoltare accelerată fără investiții, iar Craiova are atuuri care trebuie valorificate la maximum. Terenul de la Ișalnița, din apropierea Craiovei, proprietate a OMV Petrom ar putea fi locul de dezvoltare a unui Parc Industrial modern și a unui Parc de transfer tehnologic. Cred că achiziționarea de către municipalitatea craioveană a acestui teren, derularea unor asocieri și parteneriate ar crea un spațiu economic competitiv, multiplicator de dezvoltare pentru oraș”, consideră candidatul PMP la primăria Craiova, Anișoara Stănculescu.

PMP pledează pentru valorificarea, în direcția atragerii investitorilor, a mixului de facilități existente pe respectivul teren de utilități la calea ferată din proximitate.

Municipiile mari din România care au reușit pe drumul dezvoltării au evaluat strategic toate oportunitățile și au derulat parteneriate avantajoase pentru oraș, așezând miza pe inovare, reindustrializare și noi tehnologii. Nu trebuie să ne fie rușine să învățăm de la cei mai buni.  Dreapta la Craiova trebuie să parieze pe economie și PMP asta face”,  a mai precizat Anișoara Stănculescu

(ID – 22586)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS