duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateComunicat de presă – Derulare proiect „DEZVOLTAREA DURABILĂ A FIRMEI ELYVIO EXIM PROD SRL”

ELYVIO EXIM PROD SRL,cu sediul în Municipiul Târgu Jiu, Str. Aleea2 VasileAlecsandri,Nr. 2, județul Gorj, cod poștal 210185,derulează, începând cu data de 05.08.2020, proiectul „DEZVOLTAREA DURABILĂA FIRMEI ELYVIO EXIM PROD SRL”, cod SMIS 133285, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației și Fondurilor Europene în calitate de Autoritate de Management a Programului Operațional Regional 2014-2020 şi Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020.

Valoarea totală a proiectului este de 902.951,56lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 607.026,26lei (valoarea nerambursabilă acordată din FEDR fiind de 515.972,32lei, iar valoarea nerambursabilă acordată de la bugetul național fiind de 91.053,94 lei).

Data începerii şi finalizării proiectului: 01.09.2019 –31.07.2021.

Proiectul se implementează în Municipiul Târgu Jiu, Aleea Gării Șușița,Nr.1, JudețulGorj.Obiectivul general al proiectului îl constituie crearea unei unități noiprin dotarea unui spațiu nou cu utilajelenecesare pentru desfășurarea unei noi activități, aceea de pregătire a terenului (CAEN 4312 –Lucrări de pregătire a terenului) și îmbunătățirea competitivității economice prin creșterea productivității muncii înIMM-uri în sectoarelecompetitive identificate în Strategia Naționalăpentru Competitivitate.

ELYVIO EXIM PROD SRL

Date de contact: Persoana de contact: Croitoru Ștefan – Administrator