14.5 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajSamsung Galaxy Tab S7+, tableta cu cel mai frumos ecran

Samsung Galaxy Tab S7+, tableta cu cel mai frumos ecran

Samsung a anunțat în această săptămână o serie nouă de produse, inclusiv cea mai recentă versiune a popularului său smartphone Note. De asemenea, au apărut Samsung Galaxy Tab S7 și Samsung Galaxy Tab S+, cele mai noi tablete Android de înaltă performanță ale companiei, concepute pentru a rivaliza cu iPad Pro.

După cum era de așteptat, duo-ul de tablete Samsung Galaxy Tab S7 este impecabil în ceea ce privește lista de specificații, cel puțin comparativ cu alte dispozitive Android. Cele două tablete au tot ce au nevoie și chiar mai mult, de la 5G la afișaj cu rată de reîmprospătare de 120Hz sau sistem audio cu patru difuzoare.

Cu toate acestea, ele și costă o grămadă de bani, începând de la 3.779 lei pentru Samsung Galaxy Tab S7 de 11 inci și de la 4.299 lei pentru Samsung Galaxy Tab S7+ de 12,4 inci. Desigur, caracteristica 5G costă implicit mai mult, la care poți adăuga de asemenea și husa cu tastatură încorporată, care te va costa separat.

Ecran impecabil

Nu este surprinzător, dar cel mai bun lucru la Samsung Galaxy Tab S7+ este afișajul său. Acest ecran OLED de 12,4 inci este luminos, vibrant și dens în pixeli. Practic, culorile sar de pe ecran, iar negrul arată ca cerneala și este extrem de adânc. Rata de reîmprospătare este de 120Hz, ceea ce face ca fiecare interacțiune să fie lină. Da, iPad Pro a avut această caracteristică timp de trei ani, iar tableta Samsung reînvie cu succes această caracteristică. De fapt, având în vedere că acesta este un ecran OLED, am putea spune chiar că acesta este cel mai frumos ecran pe care îl poți vedea vreodată pe un dispozitiv mobil.

Singurul dezavantaj este că ecranul este semnificativ mai mic decât cel al iPad Pro de 12,9 inci, datorită formei sale mai dreptunghiulare și diagonalei mai scurte. Te vei simți puțin înghesuit. Cu toate acestea, când vine vorba de a viziona video HDR, Samsung câștigă.

Perfomanță rapidă

Samsung Galaxy Tab S7+ are cel mai recent și cel mai mare procesor Snapdragon 865 Plus de la Qualcomm, plus 8 GB RAM. Nu vei simți vreo încetinire sau întrerupere, chiar și când treci de la o aplicație la alta și rulezi o tonă de file în browser. Da, tehnic, procesorul Apple este mai rapid decât Qualcomm la testele de referință. Dar în lumea reală Samsung Galaxy Tab S7+ nu se simte mai lent decât iPad Pro.

Boxele sunt puternice și sună grozav

Samsung a introdus patru difuzoare în modelele Tab S7 și a introdus și caracteristicile Dolby Atmos și AKG. Rezultatul este o experiență puternică, completă, care sună grozav dacă vizionezi un videoclip YouTube, asculți muzică pe Spotify sau vorbești într-un apel Zoom. Cele mai impresionate difuzoare de pe o tabletă se găsesc tot pe iPad Pro, iar Samsung nu rămâne deloc în urmă nici la acest capitol. Difuzoarele sunt aproape suficient de bune astfel încât să ierți Samsung că nu a inclus o mufă pentru căști.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS