6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajFlorian Șerban, primar Predeşti: „Sunt în discuții pentru un proiect major de introducere a gazului în comună“

Florian Șerban, primar Predeşti: „Sunt în discuții pentru un proiect major de introducere a gazului în comună“

Cu o populație de peste 2100 de suflete, comuna Predeşti este situată în partea de nord-vest a județului Dolj, la 14 km de Craiova. Comuna se învecinează la nord cu localităţile Coţofenii de Jos şi Cernăteşti, la est, spre Craiova, cu Breasta, la sud cu Terpeziţa, iar în vest se învecinează cu comunele Șopot şi Pleşoi. Comuna are în arondare două sate: Predeştii Mici şi Bucicani. Mai mult de 95% din po­pulaţia comunei este concentrată în Predeşti.

Cu multe proiecte la activ și multe rea­lizări în acest mandat, am avut ca prioritate rezolvarea problemelor vitale ale comunei. O mare parte dintre ele au fost rezolvate deja.
Am atras fonduri în valoare de peste 5 milioane de euro și ne pregătim să implementăm proiecte care se cifrează la peste 12 milioane de euro.

Am venit la primărie cu dorința de a face ceva pentru oameni, iar schimbările sunt vizibile.

Pot spune că în această perioadă a fost un volum mare de muncă, depus de echipa mea de consilieri din primărie. Pe de altă parte, au existat rezultate, pe care oricine le poate vedea cu ochiul liber. Comuna Predeşti s-a schimbat radical în acești ani, iar schimbarea de care vorbesc este una pozitivă.

Am reuşit până acum să finalizăm asfaltarea a 9 km de străzi și ulițe comunale, am finalizat construcţia primăriei din localitate, am realizat sistemul de alimentare cu apă și stația de tratare a apei (a fost câștigată licitația), urmează predarea de amplasament pentru refacerea căminului cultural.

De asemenea, am rezolvat proble­ma iluminatului public în comuna Predeşti și cele două sate. Am amplasat în localitate camere video pentru monitorizarea circulaţiei și a faptelor infracţionale care pot avea loc pe raza comunei.
Un proiect major și de importanţă deosebită pentru mandatul meu de primar va fi, într-un viitor apropiat, alimentarea cu gaz metan a comunei Predeşti.

Florian Șerban, primarul comunei Predeşti

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS