13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCum câştigi în jocul PUGB şi ce strategii trebuie să aplici

Cum câştigi în jocul PUGB şi ce strategii trebuie să aplici

PUGB a devenit un joc foarte popular şi câmpurile de luptă pe care le oferă au fost rapid ocupate de jucători. Aproximativ 100 de jucători se paraşutează periodic din avion pe o insulă de 18 x 18 km, căutând arme şi unelte şi apoi luptând până la moarte. În tot acest timp, în jurul insulei apare un câmp de energie care se apropie tot mai mult, afectând playerii prinşi în el. Jucătorii trebuie să călătorească pe jos sau în maşini până când ajung în zonă sigură, apropiindu-se tot mai mult de jucătorii rămaşi pentru runda finală. Ultimul rămas în viaţă este cel care câştigă.

Care sunt secretele celor care câştigă în jocul PUGB?

În mod cert, orice jucător îşi doreşte să şi câştige atunci când joacă un anumit joc. Când în discuţie intra PUGB, obiectivul este acelaşi: identificarea unor strategii care să ducă la câştigarea jocului. Chiar dacă în PUGB Battlegroundurile nu au aceeaşi complexitate că în alte jocuri, sunt şi câteva lucruri pe care playerii trebuie să le ştie înainte de a atinge solul şi de a începe efectiv jocul.

Urmând aceste informaţii şansele sunt mai mari ca un player să termine primul. În această idee, Rivalcheats.com oferă mai multe idei şi sfaturi utile:

  • aterizarea rapidă: este foarte important ca un player să atingă terenul înaintea celorlalţi jucători mai ales dacă aterizează în zone care vizează şi alţi jucători şi mai ales dacă zona nu este cu foarte multe recompense;
  • cunoaşterea zonelor de aterizare: uneori este foarte posibil ca playerul să vrea să aterizeze într-o zonă în care are cele mai bune recompense, însă şi alţi playeri pot avea aceeaşi dorinţă, caz în care concurenta este mai mare. În alte cazuri, jucători aleg să înceapă din locuri retrase, chiar dacă acest lucru înseamnă mai puţine obiecte colectate. Învăţarea hărţilor este importantă şi de aceea este bine că playerii să citească despre cele mai bune locuri pentru loot şi cele mai bune locuri retrase;

Mişcare continuă:

  • în momentul în care jucătorul este într-o poziţie foarte expusă sau într-un mediu deschis este bine să se mişte cât mai mult. Dacă locaţia ţintei este cunoscută, se recomandă ca jucătorul să se deplaseze spre ţintă lateral. În cazul în care jucătorul se afla la loot în aer liber, se recomandă apăsarea tastei tab care va deschide inventarul. Ulterior, playerul se poate deplasa utilizând tastele WASD, în timp ce culege itemele în inventar cu mouseul. În momentul în care playerul sta tot timpul nemişcat le va oferi duşmanilor timp pentru a îl ataca şi chiar pentru a îl ucide;
  • utilizarea de freelockuri: Battlegrounds este un joc care implică multă atenţie pentru a câştiga. Este recomandat să fie apăsată tasta ALT pentru a deplasa capul odată cu ecranul independent de corp. Această acţiune este utilă în special în timpul unei aterizări aeriene când este necesar să fie scanată toată zona pentru a vedea paraşutele. De asemenea, freelockul este util în timpul căutării inamicilor pentru că întoarcerea întregului corp poate expune playerul şi îl poate face vulnerabil.

Toate aceste sfaturi se vor dovedi foarte utile pentru playerii de PUGB şi reprezintă doar câteva dintre micile artificii pe care un player le poate folosi în propriul avantaj. Iar pentru cei ce doresc să trseze, se pot inspira de aici: https://rivalcheats.com/pubg-cheats/.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS