10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriAlin Funerare, de 20 de ani în ajutorul oamenilor

Alin Funerare, de 20 de ani în ajutorul oamenilor

Cu o experiență de 20 de ani în domeniul serviciilor funerare, Alin Funerare se definește mai mult ca un loc unde oamenii găsesc sprijinul de care au nevoie în clipele grele și mai puțin ca o firmă care oferă doar servicii.

„Într-un astfel de domeniu, trebuie să nu uiți să fii om. Alin e, de fapt, un om pentru oameni”, spune managerul companiei. Alin pune la dispoziția celor care îi trec pragul toată expertiza și priceperea acumulată de-a lungul anilor, pentru a-i ajută să treacă mai ușor peste clipele grele cauzate de pierderea unei persoane dragi. „Oferim consultanță pentru a alege serviciile care se potrivesc cel mai bine cerințelor clientului. Garantăm servicii de cea mai bună calitate la cele mai accesibile prețuri”.

Transport funerar oriunde în țară

Alin Funerare asigură transport funerar oriunde în țară, cât și în Comunitatea Europeană. Flota auto permite firmei să asigure transportul în cele mai bune condiții, în siguranță și cu rapiditate. „Indiferent unde sunteți pe teritoriul Uniunii Europene puteți apela la noi”, transmit reprezentanții societății. „Echipa noastră vă va consilia și vă va ajuta să alegeți produsele care se potrivesc cel mai bine cerințelor dumneavoastră. Suntem extrem de dedicați clienților noștri și ținem cont întotdeauna de dorințele și nevoile lor. Devotamentul nostru pentru serviciile pe care le oferim ne recomandă și oferă încrederea că, alături de noi, oamenii vor reuși să treacă mai ușor peste momentele dificile”.

Cu un personal bine pregătit și calificat în serviciul funerar, Alin Funerare oferă consiliere gratuită tuturor persoanelor aflate în suferință după pierderea unei persoane apropiate. Aici, oricine va găsi mereu o persoană pregătită să ofere un sfat sau o îndrumare.

Firma deține toate autorizațiile legale, inclusiv sală de pregătire și îmbălsămare, cameră frigorifică autorizată. Spațiile respectă toate standardele profesionale în domeniu, iar calitatea serviciilor este garantată.

Conform obiceiurilor ortodoxe, Alin Funerare asigură toate cele de trebuință pentru o înmormântare în spiritul tradiției: prosoape, eșarfe, batice, batiste, meniuri (dulce și post), colive, colaci, prescuri și pachețele. Oferta este flexibilă, putând fi diversificată în funcție de solicitările clientului.

Date de contact

Echipa Alin Funerare este disponibilă 24 de ore din 24 la telefon: 0766377188 & 0728406401 Programul la sediu este de luni până vineri, între orele 08:00-20:00, pe Bulevardul Nicolae Titulescu, Bloc G, scara 2, parter (după Școala nr. 12, la 250 m, pe partea dreaptă).

„Îndiferent că aveți nevoie de consultanță, ajutor, îndrumări sau de organizarea unei înmormântări suntem la dispoziția dumneavoastră și puteți apela cu încredere la profesionalismul nostru! SINCERITATE, CORECTITUDINE ȘI RESPECT. Aceasta este deviza noastră! ALIN, un om pentru oameni!”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS