12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriLa Clinica Speranța, ești investigat așa cum trebuie

La Clinica Speranța, ești investigat așa cum trebuie

Suntem obișnuiți să mergem la medic doar atunci când ne doare ceva sau simțim ceva în neregulă. Încă mai avem de lucru la atitudinea preventivă atunci când vine vorba de sănătatea noastră. Sunt încă pacienți care urmează același tratament ani în șir fără a lua în considerare o reevaluare, deși lucrurile au mai evoluat între timp. Medicii de la Centrul Medical Speranța încearcă să schimbe acest mod de a privi sănătatea și să îi ajute pe pacienți să evite complicațiile prin investigații minuțioase și recomandări atente.

La Centrul Medical Speranța, consultul cardiologic se face cu cel mai performant ecograf 4D pentru cardiologie, care are la bază inteligența artificială și poate detecta probleme greu sesizabile. Dar lucrurile nu se opresc aici. Pacientul este supus unei investigații amănunțite, pentru a stabili toate posibilele cauze ale simptomatologiei și pentru a preveni complicații ale unei afecțiuni sau chiar dezvoltarea, în timp, a unei afecțiuni la care este predispus.

Vizitele preventive sunt importante

Cardiologii de la Speranța, dr. Radu Popa și dr. Adrian Coandă, au și competență vasculară, pentru efectuarea de ecografii Doppler, foarte importante în cazul anomaliilor vasculare. O ecografie Doppler la timpul potrivit poate chiar să prevină un accident vascular cerebral.

„Încercăm să îi facem pe pacienții noștri să înțeleagă de ce este important să vii la medic și pentru o vizită preventivă. Iar atunci când există deja un diagnostic, e cu atât mai important să recurgi la consult periodic pentru a ține boala sub control și pentru a nu ajunge la probleme mai grave care, în unele cazuri, pot pune în pericol chiar și viața“, precizează dr. Radu Popa, medic cardiolog la Centrul Medical Speranța.

Alegeţi să fiţi investigaţi aşa cum trebuie, de medicii cardiologi ai centrului Speranţa: dr. Radu Popa, dr. Adrian Coandă și dr. Diana Dragu Cherata.

Centrul medical Speranța se află în Craiova, pe str. Înfrățirii, nr. 16.
Telefon: 0771.493.887

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS