10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriUroclinic: 4 urologi aduc o abordare medicală modernă în Craiova

Uroclinic: 4 urologi aduc o abordare medicală modernă în Craiova

Patru medici din Craiova şi-au propus să aducă o abordare modernă a patologiilor urologice în oraş. Planul lor a devenit realitate în urma deschiderii Uroclinic, un centru medical modern, unde pacienţii cu afecţiuni urologice pot beneficia de tratament la cele mai înalte standarde, în condiţii ireproşabile.

Tratament inovativ pentru calculii renali

Medicii urologi George Mitroi, Octavian Drăgoescu, Cristian Nedelcuţă şi Andrei Drocaş s-au asociat pentru înfiinţarea Uroclinic din dorinţa de a aduce pe piaţa craioveană cele mai eficiente metode de tratament pentru pacienţii cu boli urologice.

Uroclinic este un centru medical dotat cu echipamente performante, care permite tratarea unor afecţiuni prin metode minim-invazive şi în condiţii de maximă siguranţă şi igienă.

“Examinarea ecografică a tractului urogenital se realizează cu echipamente noi, moderne. Avem posibilitatea de a trata litiaza urinară cu un tratament cu laser şi litotriţie, care duce la fragmentarea calculilor renali cu unde de şoc. Tehnologia permite transformarea calculilor în fragmente foarte mici, pentru a evita riscul unui blocaj renal. Durerea dispare şi riscul de a produce leziuni în jurul calculului scade”, explică medicii de la Uroclinic.

Cel mai eficient tratament al adenomului de prostată

Uroclinic aduce în Craiova şi cel mai eficient tratament chirurgical al adenomului de prostată, cu ajutorul bipolarului. De asemenea, pacienţii Uroclinic pot apela la tratamentul minim invaziv al incontinenţei de urină şi beneficiază de sprijinul unor medici dedicaţi pentru tratamentul infertilităţii şi al vieţii sexuale.
De asemenea, clinica oferă şi servicii de obstetrică-ginecologie, unde pacientele beneficiază de toată asistenţa necesară, sub îngrijirea atentă a medicului Ileana Drocaş,
Procedurile sunt efectuate de personal pregătit, cu experienţă, iar pacienţii pot merge în aceeaşi zi acasă.

“Împreună, pentru un nou standard”

Condiţiile din spaţiul dedicat intervenţiilor şi din saloanele post-intervenţie respectă cele mai înalte standarde. Spaţiile clinicii sunt ample, luminoase, amenajate pentru ca pacienţii să se simtă cât mai confortabil, iar personalul este amabil şi mereu gata să ofere ajutor.
“Întreaga activitate a echipei UroClinic este guvernată de respectul pentru om, pentru viață. Aceste lucruri fac diferența între un act medical impersonal si o îngrijire de calitate, centrată pe pacient, pe particularitățile cazului, pe fiecare amănunt. În fond, un simplu amănunt poate face într-o zi diferența dintre un om fericit si altul nefericit sau chiar dintre viață si moarte”, transmit medicii de la Uroclinic.

Pe site-ul clinicii, http://uroclinic-craiova.ro/, pacienţii pot regăsi informaţii detaliate despre echipa de medici şi serviciile medicale oferite.
Centrul medical se află pe strada Maria Tănase nr. 27, bloc C17, parter (blocul de lângă Casa Tineretului), Craiova.

Pentru informaţii şi programări puteţi suna la 0351 178 610 sau 0770 348 998.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS