-1.2 C
Craiova
vineri, 22 ianuarie, 2021
Știri de ultima oră Bani & Afaceri Higitop.ro, magazin de cosmetice şi detergenţi cu livrare a doua zi

Higitop.ro, magazin de cosmetice şi detergenţi cu livrare a doua zi

Activitate în comerț încă din 1994 și o mulţime de clienţi fideli ce revin în magazinul fizic din Craiova i-au convins să facă următorul pas. Familia Simion se ocupă de un magazin cu detergenţi şi cosmetice dintr-un cartier craiovean din 2014, iar acum face pasul în online.

“Avem o afacere de familie şi experienţă în comerţul cu amănuntul de peste 25 ani. Clienţii deja sunt de-ai casei pentru noi. Iar în acest an, unul neobişnuit pentru toţi, am cochetat din ce în ce mai mult cu ideea deschiderii şi unui magazin online, pe lângă cel fizic. Aşa a apărut higitop.ro. Băiatul nostru cel mare a venit cu inițiativa, el fiind absolvent de IT. Chiar el a făcut site-ul şi se ocupă de tot ce ţine de mentenanţa şi administrarea web”, spune Amalia Simion, antreprenor.

În 2014, familia Simion deschidea un magazin cu produse de îngrijire personală într-un cartier craiovean. Acum, produsele sunt disponibile și pe higitop.ro.

Stocuri actualizate şi preţuri avantajoase

Higitop.ro vine ca o continuare firească a unei activităţi economice care poate fi deja numită “tradiţie” în familia Simion. Pe site-ul Higitop.ro, produsele au aceleaşi preţuri avantajoase care au câştigat aprecierea şi fidelitatea clienţilor de până acum. În plus, livrarea este promptă. În maxim 24 de ore, produsele ajung chiar la tine acasă. “Avem stocurile permanent actualizate, nu există situaţia ca un client să aştepte după comandă pentru că produsul nu se află în stoc”, spune Amalia Simion.

Pentru craioveni, comenzile de peste 100 lei sunt livrate gratuit.

“Încercăm să ne adaptăm noilor tendinţe şi să aducem, pe lângă preţurile competitive, şi confortul oferit de posibilitatea de a comanda ce îţi doreşti din propriul fotoliu”.

Higitop.ro comercializează produse de top, la preţuri avantajoase şi are în permanenţă oferte şi discount-uri. Produsele pot fi achitat în numerar, la livrare, sau online, prin MobilPay.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:01:16

Un câine și-a așteptat stăpânul zile întregi în fața...

Un câine devotat și-a așteptat stâpânul zile întregi în...

ȘTIRI GdS

Când trebuie conectate casele de marcat la serverele ANAF

Firmele mici și mijlocii trebuie să se conecteze la serverele ANAF. Legiuitorii au amânat perioada aplicării amenzilor până la 31 martie, însă au rămas valabilă obligativitatea conectării caselor de marcat electronice fiscale la serverele ANAF. Acel termen se apropie. Ce trebuie să facă firmele?

COMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND LANSAREA PROIECTULUI CU TITLUL „Eficientizarea...

Tipul materialului: Comunicat de presaTitlul proiectului: Eficientizarea activitatii RST EXPERT SRL prin achizitia de echipamenteNumele beneficiarului: RST EXPERTSRLObiectivul general al proiectului il constituie eficientizarea...

Începere Proiect

Titlul proiectului: ACHIZITIE ECHIPAMENTE PENTRU DEZVOLTAREA FIRMEI I&A DENTAL LABORATORY SRL-D Numele beneficiarului: SC I&A DENTAL LABORATORY SRL-D Obiectivele proiectului: Obiectivul general al proiectului/Scopul proiectului: Scopul proiectului îl...

COMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND LANSAREA PROIECTULUI CU TITLU “DIVERSIFICAREA...

DATA: 22.01.2021 Tipul materialului: Comunicat de presa Titlul proiectului: DIVERSIFICAREA SI DEZVOLTAREA ACTIVITATII SC KRAFTFENSTER SRL PRIN ACHZITIA DE UTILAJE Numele beneficiarului: KRAFTFENSTER SRL Obiectivele proiectului: Obiectivul general...

Afaceri de succes, în pandemie. Profiturile din pariuri concurează...

Firmele de pariuri sportive și jocuri de noroc se dezvoltă în ultimii ani, în Craiova. Inclusiv în pandemie. Unele astfel de societăți au cifre de afaceri comparabile cu firme consacrate din industrie. Profiturile lor nu sunt de neglijat.

S-au scumpit benzina și motorina. De ce crește prețul...

În ultimele zile, prețul carburanților în benzinării a trecut de 5 lei pe litru sau se situează foarte aproape de pragul de 5 lei pe litru. Explicăm, în continuare, căror factori se datorează scumpirea.