22 C
Craiova
sâmbătă, 15 august, 2020
Știri de ultima oră Bani & Afaceri Higitop.ro, magazin de cosmetice şi detergenţi cu livrare a doua zi

Higitop.ro, magazin de cosmetice şi detergenţi cu livrare a doua zi

Activitate în comerț încă din 1994 și o mulţime de clienţi fideli ce revin în magazinul fizic din Craiova i-au convins să facă următorul pas. Familia Simion se ocupă de un magazin cu detergenţi şi cosmetice dintr-un cartier craiovean din 2014, iar acum face pasul în online.

“Avem o afacere de familie şi experienţă în comerţul cu amănuntul de peste 25 ani. Clienţii deja sunt de-ai casei pentru noi. Iar în acest an, unul neobişnuit pentru toţi, am cochetat din ce în ce mai mult cu ideea deschiderii şi unui magazin online, pe lângă cel fizic. Aşa a apărut higitop.ro. Băiatul nostru cel mare a venit cu inițiativa, el fiind absolvent de IT. Chiar el a făcut site-ul şi se ocupă de tot ce ţine de mentenanţa şi administrarea web”, spune Amalia Simion, antreprenor.

În 2014, familia Simion deschidea un magazin cu produse de îngrijire personală într-un cartier craiovean. Acum, produsele sunt disponibile și pe higitop.ro.

Stocuri actualizate şi preţuri avantajoase

Higitop.ro vine ca o continuare firească a unei activităţi economice care poate fi deja numită “tradiţie” în familia Simion. Pe site-ul Higitop.ro, produsele au aceleaşi preţuri avantajoase care au câştigat aprecierea şi fidelitatea clienţilor de până acum. În plus, livrarea este promptă. În maxim 24 de ore, produsele ajung chiar la tine acasă. “Avem stocurile permanent actualizate, nu există situaţia ca un client să aştepte după comandă pentru că produsul nu se află în stoc”, spune Amalia Simion.

Pentru craioveni, comenzile de peste 100 lei sunt livrate gratuit.

“Încercăm să ne adaptăm noilor tendinţe şi să aducem, pe lângă preţurile competitive, şi confortul oferit de posibilitatea de a comanda ce îţi doreşti din propriul fotoliu”.

Higitop.ro comercializează produse de top, la preţuri avantajoase şi are în permanenţă oferte şi discount-uri. Produsele pot fi achitat în numerar, la livrare, sau online, prin MobilPay.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Au schimbat rolurile. Bayern a jucat tiki-taka și a...

Bayern Munchen se poate spune că este...

ȘTIRI GdS

ROBOR este în scădere. Ce se întâmplă cu ratele...

Persoanele care au contractat credite prin programul Prima Casă înainte de mai 2019 vor putea beneficia, în perioada următoare, de scăderea dobânzii lunare, dacă ROBOR își continuă scăderea.

Condiţii mai bune pentru cetăţenii din Greceşti

În comuna Greceşti, investiţiile din mandatul prezent al primarului Marcel Corîci s-au desfăşurat în domenii diverse, în vederea dezvoltării în mod consistent,...

Strategie solidă a primăriei pentru dezvoltarea comunei Malu Mare

Comuna Malu Mare este una dintre cele mai dezvoltate comune din proximitatea Craiovei. În ultimii ani, localitatea a cunoscut o evoluție accelerată...

Primăria Craiova pregătește sportivilor un obiectiv unic în România

Panteonul atletismului se mută în Bănie, care își întregește baza sportivă cu una dintre cele mai frumoase arene din țară: stadionul de...

Florian Șerban, primar Predeşti: „Sunt în discuții pentru un...

Cu o populație de peste 2100 de suflete, comuna Predeşti este situată în partea de nord-vest a județului Dolj, la 14 km...

Derulare proiect „DEZVOLTAREA DURABILĂ A FIRMEI DATA ADVERTISING ...

DATA ADVERTISING SYSTEM SERVICE SRL, cu sediul în Municipiul Craiova, Str. TRAIAN DEMETRESCU nr. 23, județul Dolj,...