11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriTârgul CONTEX, între 1-5 iulie, la Craiova

Târgul CONTEX, între 1-5 iulie, la Craiova

Târgul de modă CONTEX revine în Craiova între 1 – 5 iulie, cu o varietate uimitoare de articole, la prețuri de producător, accesibile tuturor.

Camera de Comerţ şi Industrie Dolj îi invită pe craioveni să profite de preţurile de producător la o sesiune de shopping pentru sezonul de vară. Festivalul preţurilor mici începe astăzi, 1 iulie, la Casa Tineretului din Craiova, str. Severinului, nr. 1 şi va fi deschis până pe 5 iulie.

„Având în vedere această perioadă dificilă, aducem cât mai aproape de craioveni produse de calitate, la preţuri accesibile. Le reamintim tuturor vizitatorilor noştri de necesitatea respectării regulilor de protecţie. Să poarte masca, să păstreze o distanţă minimă de 2 metri faţă de ceilalţi şi să folosească produsele dezinfectante din incinta locaţiei”, spun reprezentanţii Camerei de Comerţ şi Industrie Dolj.

Timp de 5 zile, Ediția CONTEX de Vară 2020 va reuni în clădirea Casei Tineretului producătorii tradiţionali de articole de îmbrăcăminte de damă, bărbaţi şi copii, alături de articole de marochinărie, piele, blană, artizanat şi handmade.

Programul târgului Contex este următorul:
Miercuri :12.00 – 19.00
Joi, vineri, sâmbătă: 10.00 – 19.00
Duminică: 10.00 – 16.00

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS