28 C
Craiova
joi, 9 iulie, 2020
Știri de ultima oră Bani & Afaceri Târgul CONTEX, între 1-5 iulie, la Craiova

Târgul CONTEX, între 1-5 iulie, la Craiova

Târgul de modă CONTEX revine în Craiova între 1 – 5 iulie, cu o varietate uimitoare de articole, la prețuri de producător, accesibile tuturor.

Camera de Comerţ şi Industrie Dolj îi invită pe craioveni să profite de preţurile de producător la o sesiune de shopping pentru sezonul de vară. Festivalul preţurilor mici începe astăzi, 1 iulie, la Casa Tineretului din Craiova, str. Severinului, nr. 1 şi va fi deschis până pe 5 iulie.

„Având în vedere această perioadă dificilă, aducem cât mai aproape de craioveni produse de calitate, la preţuri accesibile. Le reamintim tuturor vizitatorilor noştri de necesitatea respectării regulilor de protecţie. Să poarte masca, să păstreze o distanţă minimă de 2 metri faţă de ceilalţi şi să folosească produsele dezinfectante din incinta locaţiei”, spun reprezentanţii Camerei de Comerţ şi Industrie Dolj.

Timp de 5 zile, Ediția CONTEX de Vară 2020 va reuni în clădirea Casei Tineretului producătorii tradiţionali de articole de îmbrăcăminte de damă, bărbaţi şi copii, alături de articole de marochinărie, piele, blană, artizanat şi handmade.

Programul târgului Contex este următorul:
Miercuri :12.00 – 19.00
Joi, vineri, sâmbătă: 10.00 – 19.00
Duminică: 10.00 – 16.00

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Doi turiști români,depistați cu coronavirus în Grecia

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunţat că...

ȘTIRI GdS

Șapte universități din România în elita rețelelor de Universități...

Comisia Europeană a anunțat astăzi, 9 iulie, rezultatele selecției în urma celui de-al doilea apel vizând Universitățile Europene. Din România, au fost...

O angajată a TVR are coronavirus

O angajată a Televiziunii Române a fost diagnosticată cu noul coronavirus, a anunţat joi instituţia. O anchetă epidemiologică este în curs, iar...

Bărbat, din Bustuchin, reținut pentru amenințarea unui consătean

Un bărbat, de 39 de ani, din comuna gorjeană Bustuchin, bănuit de săvârșirea infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi...

Gigi Becali și FCSB, pedepsite de FRF înainte de...

Patronul formaţiei FCSB, Gigi Becali, a fost sancționat de Comisia de Disciplină și Etică din cadrul FRF. „Latifundiarul“ din Pipera a fost taxat pentru declarațiile sale referitoare la fotbalul feminin.

Sute de kilograme de legume și fructe, confiscate de...

Sute de kilograme de legume și fructe au fost confiscate ieri confiscate de poliție, la Motru, Gorj. Polițiști din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală...

Doi turiști români,depistați cu coronavirus în Grecia

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunţat că doi români aflați în vacanță în Grecia au fost depistați cu noul coronavirus.