28 C
Craiova
joi, 9 iulie, 2020
Știri de ultima oră Bani & Afaceri Green Life Residence: Viaţa la curte, în oraş, mai accesibilă ca oricând

Green Life Residence: Viaţa la curte, în oraş, mai accesibilă ca oricând

Un nou proiect rezidenţial prinde contur în oraş, oferind alternativa unei vieţi la curte la preţuri accesibile, comparabile cu costul unui apartament.

După experienţa unei izolări prelungite, tot mai mulţi oameni au început să tânjească după o casă cu un colţişor de teren, unde să se bucure de aer şi intimitate. Acest deziderat este mai realizabil ca oricând datorită Green Life Residence, Selgros. Compania Startcon CG se află în spatele acestui proiect, care presupune construcţia a 28 de case în zona Selgros, la 300 de metri de hypermarket şi în proximitatea mijloacelor de transport în comun. 

Case de 100 mp, teren de 300 mp

Imobilele se vând la cheie şi sunt compuse din 2-3 dormitoare, bucătărie, living spaţios. Băile sunt echipate, casele au centrală termică pe peleţi cu buncăr, panouri solare.

„Accesul în cartier se face pe lângă depozitul Damila. În apropiere se află staţia de tramvai şi staţia de autobuz pentru traseul 25”, spune echipa aflată în spatele proiectului.

„Locuinţele au apă de la reţea, acum se montează şi iluminatul stradal. În curte sunt turnate alei. Gresia și faianță sunt importate din Spania și sunt de calitate superioară”, menţionează cei de la Startcon CG, care transmit că un proprietar poate supraveghea construcţia şi finisajele.Suprafaţa utilă a locuinţelor este de 100 mp, iar terenul unei locuinţe are 270-300 mp. 

Rezervarea unei case se face prin achitarea unui avans de 3000 € şi preţurile pornesc de la numai 68000€. Pentru cei care îşi doresc să schimbe pereţii unui apartament cu viaţa la curte, noul proiect Green Life Residence Selgros oferă o posibilitate reală de schimbare a ambianţei. La un preţ rezonabil, similar cu al unui apartament cu 2-3 camere, craiovenii pot avea o casă cu teren într-o zonă a oraşului aflată în plină dezvoltare.

Telefon pentru informaţii: 0769258633

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Doi turiști români,depistați cu coronavirus în Grecia

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunţat că...

ȘTIRI GdS

O angajată a TVR are coronavirus

O angajată a Televiziunii Române a fost diagnosticată cu noul coronavirus, a anunţat joi instituţia. O anchetă epidemiologică este în curs, iar...

Bărbat, din Bustuchin, reținut pentru amenințarea unui consătean

Un bărbat, de 39 de ani, din comuna gorjeană Bustuchin, bănuit de săvârșirea infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi...

Gigi Becali și FCSB, pedepsite de FRF înainte de...

Patronul formaţiei FCSB, Gigi Becali, a fost sancționat de Comisia de Disciplină și Etică din cadrul FRF. „Latifundiarul“ din Pipera a fost taxat pentru declarațiile sale referitoare la fotbalul feminin.

Sute de kilograme de legume și fructe, confiscate de...

Sute de kilograme de legume și fructe au fost confiscate ieri confiscate de poliție, la Motru, Gorj. Polițiști din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală...

Doi turiști români,depistați cu coronavirus în Grecia

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunţat că doi români aflați în vacanță în Grecia au fost depistați cu noul coronavirus.

Bărbat, de 71 de ani, din Motru, în arest...

Un bărbat, de 71 de ani, din Motru, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, a fost reținut aseară de polițiștii gorjeni....