13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePMP a lansat platforma www.solutiata.ro

PMP a lansat platforma www.solutiata.ro

Sub sloganul ”Patriotismul înseamnă fapte”, PMP a lansat Platforma online https://www.solutiata.ro/.Un portal centrat pe șase mari teme de dezbatere: educație, sănătate, agricultură, economie, turism și mediu.

Toți cei care au idei, proiecte, soluții, propuneri o pot face accesând această platformă. PMP va face o selecție a acestora și le va promova, fie ca inițiative legislative în Parlamentul României, fie ca proiecte de hotărâri în Consiliile locale, acolo unde PMP are reprezentare.

Deasemenea o mare parte dintre solutiile promovate pe acest portal se vor regăsi în programul electoral al candidaților PMP  în alegerile locale si parlamentare care urmează.

Această platformă este o inițiativă menită să stimuleze cetățenia, participarea politică și dezbaterea democratică chiar și în aceste condiții de criză sanitară în care contactul direct cu cetățenii este mai greu de realizat. Îi indemn pe toti doljenii care au idei, proiecte, soluții la problemele din comunitățile lor sau cu privire la politici publice naționale să acceseze https://www.solutiata.ro/ – a precizat deputatul Ion Cupă, liderul PMP Dolj.

Sute de oameni au intrat deja pe pe platforma online a PMP exprimând puncte de vedere, propunând soluții concrete la o varietate de probleme, de la sprijin si facilități pentru persoane cu dizabilitati și creșterea procentului din PIB alocat educației până la digitalizarea activității fiscale și ajutorul de stat pentru sectorul creșterii animalelor.

(ID – 15439)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS