11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCESIVO Agricultura – Gamă completă de utilaje agricole. Expertiză tehnică. Finanțare rapidă

CESIVO Agricultura – Gamă completă de utilaje agricole. Expertiză tehnică. Finanțare rapidă

CESIVO Agricultura, cel mai mare dealer local de maşini si utilaje agricole din Oltenia livrează din stoc utilaje agricole pentru campania agricolă în plină desfăşurare în această perioadă: maşini de erbicidat purtate şi tractate, cultivatoare (prăşitori) cu sau fără fertilizare.

„Avem pe stoc prăşitori produse de MA/AG Macchine Agricole Italia, dar si produse în România la Piatra Neamţ de Mecanica Ceahlău”,a declarat Flavius Neţoiu, director de vânrări la CESIVO Agricultura.

Pentru utilajele agricole achiziţionate de la CESIVO Agricultura, fermierii beneficiază de solutii de finanţare în condiţii avantajoase.

„Pentru clienţii noştri avem semnate parteneriate cu mai multe bănci şi instituţii financiare pentru asigurare finanţării utilajelor achiziţionate cu dobândă subvenţionată”. De exemplu, pentru o prăşitoare Mecanica Ceahlău pe 6 rânduri, preţul de achiziţie este 5490 Euro, iar dobânda care se plăteşte în 3 ani este 352 Euro. Ratele sunt sezoniere, se plătesc 2 rate pe an în lunile alese de client în funcţie de perioda când valorifică recolta. Există parteneriate de finanţare cu dobândă zero, pe o perioadă de până la doi ani, cu dobândă de 1,5%, pe o perioadă de trei ani şi cu dobândă de 1,8%, pentru contractele care se încheie pe o perioadă de 4-5 ani”, a mai precizat Flavius Neţoiu. Cesivo Agricultura vine în sprijinul fermirilor şi când vine vorba de furnizarea pieselor de schimb şi service pentru maşini şi utilaje agricole.

„Fermierul alege utilajul de care are nevoie, iar noi ne ocupăm de restul: leasing sau credit cu finanţare personalizată si aprobare indoar doua zile, livrarea utilajului direct in ferma, punere în funcţiune şi instructajul operatorului”, susţine Flavius Neţoiu.

Pentru informaţii, oferte tehnice şi de preţ ne puteţi contacta:

Telefonic: Vânzări utilaje 0756.015.021 Flavius, Vânzări piese de schimb 0756.015.020 Adrian

Prin e-mail [email protected]

Pe pagina noastra https://www.facebook.com/CesivoAgricultura/

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS