10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCOMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND FINALIZAREA PROIECTULUI CU TITLUL “ÎNFIINȚARE LABORATOR TEHNICĂ DENTARĂ LAKIS”, SMIS 110853

COMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND FINALIZAREA PROIECTULUI CU TITLUL “ÎNFIINȚARE LABORATOR TEHNICĂ DENTARĂ LAKIS”, SMIS 110853

Tipul materialului: Comunicat de presa

Titlul proiectului: INFIINȚARE LABORATOR TEHNICĂ DENTARĂ LAKIS

Numele beneficiarului: LAKIS TEETH SRL

Obiective proiect: Scop: Dezvoltarea unui laborator de tehnică dentară și accesarea pietei de dispozitive și proteze pentru stomatologieSocietatea își propune dezvoltarea unei activități noi, cu ajutorul unor echipamente si tehnologii noi ce vor permite dezvoltarea dotării tehnice și realizarea de venituri suplimentare. Asigurarea dotarii tehnice se traduce prin implementarea unor tehnologii moderne de producție a lucrarilor protetice, care să susțină activitatea de laborator tehnică dentară și să conducă la eficientizarea și optimizarea fluxului tehnologic.

Atingerea obiectivului va determina creșterea competitivității solicitantului LAKIS THEET S.R.L., în vederea consolidării poziției pe piață a acestuia în domeniile competitive identificate în Strategia Nationala de Competitivitate și Planurile Regionale de Dezvoltare.

Obiectivele specifice ale proiectului

1. Asigurarea dotarii tehnice cu 6 echipamente pana la finalizarea perioadei de implementare proiectului.

2. Crearea a doua locuri de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga odata cu implementarea proiectului.

3. Asigurarea derularii in bune conditii a unui proiect cu finantare nerambursabila, pana la sfarsitul perioadei de implementare, prin achizitia de servicii de consultanta si servicii de informare si publicitate

Valoarea totala a proiectului: 591,061.98 lei.

Valoarea finantarii nerambursabile: 531,896.69 lei, din care valoare nerambursabila din FEDR 452.112,19 lei si valoare nerambursabila din BS 79.784,50 lei.

Data începerii şi finalizării proiectului: 01.10.2016 – 15.06.2020.

Codul MySMIS: 110853

Localizarea proiectului: Craiova, Str. Unirii, nr. 137, jud. Dolj, Romania

Rezultatele proiectului:

  1. Prin intermediul proiectului au fost achizitionate 6 echipamente.
  2. In cadrul proiectului au fost create 2 contracte noi de munca cu norma intreaga, incheiate pe perioada nedeterminata, din care cel putin 1 contract este destinat persoanelor din categorii defavorizare. Persoanele au fost recrutate si selectate pe baza competentelor detinute si a abilitatilor profesionale, si nu pe criterii discriminatorii precum vârsta, sex, religie, etnie, orientare sexuala, etc. Publicitatea angajarii nu a inclus elemente cu potential de discriminare, iar cerintele locurilor de munca sunt obiective.
  3. Au fost incheiat 1 contract de servicii de informare si publicitate si 1 contract de servicii de management de proiect.

Impactul investitiei asupra regiunii este unul pozitiv, prin implementarea proiectulu sus mentionat societatea si-a sporit competitivitatea, oferind lucrari protetice dentare de cea mai buna calitate, executate cu echipamente de ultima generatie care incorporeaza tehnologii mkoderne si eficiente. Prin creearea celor trei locuri de munca a contribuit la combaterea somajului in regiunea Sud-Vest Oltenia.

Persoana de contact: Adam Catalin – Telefon: 0728509090; E-mail: [email protected]

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS