9.8 C
Craiova
marți, 26 mai, 2020
Știri de ultima oră Bani & Afaceri Cel mai premiat sistem de securitate wireless, disponibil în Craiova

Cel mai premiat sistem de securitate wireless, disponibil în Craiova

Cel mai premiat sistem de securitate wireless din Europa este disponibil în Craiova, prin Eurotehnica, distribuitor autorizat Ajax System.
Ajax sunt sisteme modulare de alarmare la efracţie, cu conexiune wireless, care pot fi accesate şi controlate extrem de simplu de orice persoană care vrea să îşi ştie casa în siguranţă. În orice secundă, oriunde te-ai afla, cu ajutorul sistemului Ajax, poţi sta liniştit.

„Oamenii investesc în case, în apartamentul lor, dar uneori nu se mai gândesc la unul dintre cele mai importante aspecte: siguranţa“, spun reprezentanţii Eurotehnica, firmă specializată în sisteme de securitate.

Ajax este un sistem modular ce poate fi controlat de pe telefonul mobil. Se pot adăuga oricând senzori suplimentari (detecţie efracţie, detecţie incendiu, detecţie inundaţie), cât şi modul pentru activarea/dezactivarea aparatelor de uz casnic cu monitorizarea consumului de energie.

Clienţii Eurotehnica pot opta pentru una dintre cele două variante de kit: Start Kit 1+2, recomandat pentru apartamente sau Basic 1+4, recomandat pentru case.
Cel dintâi conţine o centrală HUB Ajax, 1 senzor mișcare şi 1 senzor pentru ușă. Opţiunea 1+4 conţine centrală HUB Ajax, 2 senzori mișcare, 1 senzor pentru ușă şi 1 telecomandă.
Puteţi comanda kitul wireless Ajax on-line, pe site-ul http://eurotehnicaitc.ro/ sau telefonic, la numărul: 0251.532.044.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Pediatri: Îi punem copilului mască de protecție? Ce tip?

Una dintre principalele măsuri de protecție împotriva noului coronavirus constă în purtarea unei măști de protecție. Ordinul privind obligativitatea purtării măștii emis...

De ce să consumi ceai din flori de soc

Ceaiul de soc este cunoscut pentru proprietăţile sale antioxidante, scăderea nivelului de colesterol, îmbunătăţirea vederii, stimularea sistemului imunitar, îmbunătăţirea sănătăţii inimii şi...