21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajGhidul online şi aplicaţia mobilă- CDST-în cadrul proiectului ,, Moştenirea religioasă dincolo de graniță” – ROBG-509

Ghidul online şi aplicaţia mobilă- CDST-în cadrul proiectului ,, Moştenirea religioasă dincolo de graniță” – ROBG-509

În cadrul proiectului nostru, “Moștenirea religioasă dincolo de graniță” – ROBG-509 – cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională în cadrul programului Interreg V-A România – Bulgaria, a fost realizat un ghid online care are rolul de a prezenta moștenirea religioasă (tangibilă și intangibilă) a regiunilor acoperite de studiul realizat.

Pe lângă numeroase informații istorice și culturale ghidul prezintă locurile de cazare în mănăstiri și pensiuni, precum și hotelurile din jurul mănăstirilor, inclusiv activități de recreare posibile și hărți ale siturilor religioase, din ambele părți ale graniței româno-bulgare.

CDST, aplicația mobilă pentru dispozitive inteligente a fost creată pentru a indica siturile / rutele religioase, dezvoltate de proiectul nostru. Aplicația poate fi descărcată din App Store sau Google Play.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS