8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajÎncheiere proiect „Bază sportivă cu teren de fotbal acoperit, în Municipiul Caracal, Județul Olt”

Încheiere proiect „Bază sportivă cu teren de fotbal acoperit, în Municipiul Caracal, Județul Olt”

FIN PLAST NAIME SRL, cu sediul în Municipiul Caracal, Str. Mihail Kogălniceanu, Nr. 8, Salon parter, Judeţ Olt, anunţă încheierea proiectului „Bază sportivă cu teren de fotbal acoperit, în Municipiul Caracal, Județul Olt” cod SMIS 107696, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene în calitate de Autoritate de Management a Programului Operațional Regional 2014-2020 şi Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020.

Data începerii proiectului: 01.07.2016 (dată semnare contract de finanţare: 06.10.2017). Data finalizării proiectului: 3 1.01.2020.
Valoarea totală a proiectului a fost de 1,020,343.32 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă a fost de 805,374.24 lei (valoarea nerambursabilă acordată din FEDR fiind de 684,568.10 lei, iar valoarea nerambursabilă acordată de la bugetul național fiind de 120,806.14 lei). Proiectul s-a implementat în Municipiului Caracal, Strada Craiovei nr. 267, Județul Olt, sola 30, parcelele 33/1 si 33/2.

Obiectivul proiectului a constat în diversificarea serviciilor și creșterea competitivității economice a firmei, prin construirea şi dotarea unei baze sportive cu teren de fotbal acoperit la standarde europene și prin creșterea forței de muncă prin angajarea a cinci persoane, în contextul actual al dezvoltării durabile și în acord cu tendințele europene. Proiectul implementat de cătreSC FIN PLAST NAIME SRL are următoarele rezultate: construire bază sportivă, achiziția de echipamente cu montaj, achiziția de echipamente ce utilizeză surse regenerabile de energie, achiziţia de servicii de consultanţă, achiziţia de servicii de proiectare și inginerie, informare şi publicitate, precum şi crearea a cinci locuri de muncă.

Astfel, proiectul implementat are impact la nivel local/regional cum ar fi: crearea oportunităţilor de noi locuri de muncă prin achiziţiile făcute; dezvoltarea activităților sportive la nivel local; asigurarea unor servicii de calitate pentru clienți – toate fiind posibile datorita investiției realizate prin acest proiect.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS