13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriAnunț lansare proiect "Îmbunătățirea nivelului de cunoștințe pentru angajații din România"

Anunț lansare proiect „Îmbunătățirea nivelului de cunoștințe pentru angajații din România”

Pentru întreprinzătorii preocupați de inovare și dezvoltare, confederația patronală UGIR – Uniunea Generală a Industriaşilor din România, alături de parteneri: Consult Risc și Life Courses, a gândit un proiect prin care vrem să aducem mai aproape informaţii:

Îmbunătățirea nivelului de cunoștințe pentru angajații din România
Îmbunătățirea nivelului de cunoștințe pentru angajații din România

Proiectul „Imbunătăţirea nivelului de cunoştinte pentru angajaţii din România” cod MySMIS 128288 se adresează companiilor şi angajaţilor lor din judetele Dolj, Olt si Mehedinti, pe care îi va avea în centrul atenţiei în perioada 1 Nov. 2019 – 30 Apr. 2021.

Ne dorim să susţinem îmbunătăţirea nivelului de cunoştinte şi competenţe al angajaţilor din firmele din regiune, prin programe de învăţare pe tot parcursul vieţii. Pentru că specializarea în domeniile competitive se realizează doar cu angajaţi pregătiţi corespunzător. Pentru că astăzi competitivitatea este susţinută de competenţă şi inovare.

Rezultatele aşteptate sperăm să conteze: 367 de angajați ai firmelor din regiune vor beneficia de cursuri de formare profesională, 36 de întreprinderi vor fi sprijinite să introducă programe de învăţare la locul de muncă.

Parteneriatul beneficiază de 3.540.162,54 lei finanţare din POCU 2014-2020, dintr-un total de 3.648.512,77 lei.

E-mail echipa de proiect: [email protected]; Manager – Radu Godeanu, tel. 0744.535.860.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS