10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCESIVO Agricultura - soluția pentru utilajele agricole în campania de primăvară

CESIVO Agricultura – soluția pentru utilajele agricole în campania de primăvară

Și în acest an, CESIVO Agricultura a pregătit pentru fermieri o gamă variată de utilaje agricole necesare în campania de primăvară, cum ar fi: utilaje pentru pregătirea patului germinativ, semănători de precizie pentru plante prășitoare, utilaje pentru distribuția îngrășămintelor, aplicarea tratamentelor fitosanitare și întreținerea culturilor.

O lucrare foarte importantă în campania de primăvară o reprezintă pregătirea patului germinativ. Pentru această lucrare vă recomandăm diferite tipuri de combinatoare fabricate de MA/AG Machine agricole, Mecanica Ceahlău, Pasto şi Quivogne. În funcție de tehnologia de cultură folosită și de lucrarea efectuată anterior, fermierii pot alege modelul de combinator care poate realiza o pregătire optimă a patului germinativ printr-o singură trecere.

„Avantajele utilizării combinatoarelor, precum retenția apei în sol, o bună mărunțire a bulgărilor de pământ, o nivelare foarte bună a terenului şi crearea unui pat germinativ bine tasat sunt cunoscute de fermieri, și CESIVO Agricultura vine în sprijinul acestora cu un număr mare de modele de combinatoare“, a precizat Flavius Neţoiu, director de vânzări la Cesivo Agricultura.

De asemenea, Cesivo Agricultura oferă în exclusivitate pentru zona Olteniei semănători de precizie pentru plante prășitoare fabricate de Maquinaria Agricola SOLA.

În ultimii ani, s-a observat o cerere mărită pentru semănători de precizie bine configurate având cadre telescopice, monitoare performante și buncăre de INOX pentru fertilizare de capacitate mărită, un exemplu fiind semănătoarea de şase rânduri cu capacitatea buncărului de 1.080 litri.

Pentru tratamente fitosanitare vă punem la dispoziţie mașini de erbicidat purtate, tractate sau autopropulsate fabricate în România de Tehnofavorit, sau Bargam, fabricație Italia. Acestea pot fi livrate la comandă sau achiziţionate direct, în funcție de stocul disponibil.

„Vă învităm în parcul de utilaje agricole al CESIVO Agricultura situat în Craiova, Calea Dunării, nr. 1, unde puteţi vedea cea mai variată gamă de utilaje agricole produse de partenerii noștri, sau ne puteți apela la numărul 0756.015.021“, a declarat Flavius Neţoiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS