21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriJudețele din Sud, printre codașele pieței imobiliare. Ansambluri noi: 21 Residence și 9 Cloud

Județele din Sud, printre codașele pieței imobiliare. Ansambluri noi: 21 Residence și 9 Cloud

Pe parcursul anului trecut, piața imobiliară din sudul țării a avut parte de o evoluție diferită de la un județ la altul. Astfel, județele Dolj, Mehedinți și Vâlcea au înregistrat o ușoară scădere, între 5-10%, a numărului de tranzacții. Singurul județ în care numărul tranzacțiilor în anul 2019 a fost mai mare față de 2018 este Gorj. Ascensiunea este una consistentă, în 2019 fiind vândute cu circa 25% mai multe locuințe față de anul precedent.

La polul opus, județul Olt a avut un picaj major, ajungând pe ultimul loc în țară după o scădere de aproximativ 57%.

Și la nivel național numărul tranzacțiilor imobiliar a fost într-o scădere cu circa 3-4%.

Această scădere nu este însă cauzată de o scădere a ofertei. Pe site-ul de anunțuri imobiliare Flatfy.ro putem analiza toate anunțurile de vânzare/cumpărare din țară. Numărul acestora nu a fost în scădere, astfel că principala cauză a scăderii tranzacțiilor rămâne creșterea prețurilor.

Cu toate acestea, dezvoltatorii imobiliari continuă construcția de locuințe noi. Potrivit primelor estimări, pe parcursul anului 2020 urmează să fie finalizate și date în folosință circa 70.000 de locuințe noi. Spre deosebire de anii precedenți, de la începutul acestui an a fost adoptată o lege care prevede că noile locuințe să fie date în folosință doar după ce sunt racordate definitiv la utilități.

Pe site-ul Korter.ro puteți vedea toate ansamblurile imobiliare realizate recent, dar și cele care sunt în curs de construcție.

21 Residence este un dezvoltator foarte activ pe piața imobiliară din București. După ce la finalul anului 2019 a finalizat construcția trei blocuri noi în cadrul 21 Residence Politehnica, în acest an urmează fie date în folosință și primele apartamente din cadrul Cloud 9 Residence.

21 Residence

Complex 21 Residence Politehnica se află în sectorul 6 din București, pe bulevardul Iuliu Maniu nr. 15H. În cadrul 21 Residence mai sunt de vânzare apartamente cu 3 sau 4 camere. Locuințele cu 2 camere au fost deja vândute.

„În viziunea 21 Residence, adevăratul confort înseamnă mai mult decât relaxare fizică și o estetică plăcută. Pentru a fi autentic, acesta trebuie să aibă la bază un sentiment de siguranță. Mai ales când vorbim despre casa ta, a copiilor tăi, a nepoților tăi sau chiar a strănepoților tăi. În locul pe care îl numești al tău, trebuie să poți savura din plin prezentul, dar și să ai certitudinea unui viitor sigur”, transmite dezvoltatorul 21 Residence.

9 Cloud

Chiar dacă încă se lucrează la complexul 9 Cloud Residence, dezvoltatorul 21 Residence a pus deja în vânzare locuințele. Acestea urmează să fie date în folosință în al doilea trimestru al anului 2020, atunci când vor fi finalizate 4 blocuri din 9 Cloud Residence.

Complexul 9 Cloud oferă spre vânzare o gamă variată de locuințe: garsoniere, studiouri, apartamente cu 2 sau 3 camere, dar și duplexuri.

„Cloud9 este soluția pentru oamenii în mișcare, care, pe lângă confortul și liniștea unei case bine gândite, își doresc și o poziție strategică, care să satisfacă cerințele unei vieți în continuă schimbare”, este descrierea făcută de constructorul 9 Cloud, 21 Residence.

Ambele ansambluri imobiliare, 9 Cloud și 21 Residence, sunt construite în București.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS