21.4 C
Craiova
luni, 28 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Advertoriale Mitliv Cranes, una dintre companiile care „construiesc” Craiova

Mitliv Cranes, una dintre companiile care „construiesc” Craiova

Mitliv Cranes Equipment este o companie din cunoscutul grup MITLIV, care asigură soluţii complete pentru o gamă largă de activităţi din domeniul confecţiilor metalice. Înfiinţată în anul 2011, societatea a reuşit să se dezvolte continuu până în prezent.

Secretul evoluţiei a fost profesionalismul cu care echipa Mitliv Cranes Equipment a răspuns la cerinţele din ce în ce mai diversificate ale clienţilor săi. Cu timpul, exigenţele acestora au crescut, iar, odată cu ele, au crescut şi standardele de calitate ale companiei Mitliv Cranes.

Un nume solid pe piaţa construcţiilor metalice

Numele Mitliv Cranes este legat de proiecte importante. Multe dintre acestea pot fi recunoscute cu uşurinţă de orice locuitor al Craiovei. De numele companiei se leagă Centrul Multifuncţional din Craiova, pasajul subteran, parcarea subterană sau lucrări din „Parcul Nicolae Romanescu“, unde societatea a fost subcontractor al firmei Mitliv Exim. Se poate afirma că Mitliv Cranes este una dintre companiile care au pus umărul la construirea oraşului în ultimii ani, fiind implicată în importante proiecte de dezvoltare locală.

Echipamente moderne pentru lucrări de calitate

Societatea a avut, de asemenea, un rol important în proiecte ample, precum finalizarea staţiei de epurare Făcăi, a staţiei de tratare a apei de la Işalniţa şi a staţiilor de epurare din Rastu Nou şi Bechet.

Mitliv Cranes Equipment deţine dotări importante, care permit firmei să realizeze proiecte de confecţii metalice de înaltă complexitate. Compania are personal tehnic de specialitate atestat ISCIR pentru lucrări diverse, iar societatea este autorizată ISCIR pentru efectuarea de lucrări de execuţie, montare, reparare, revizii şi întreţinere la instalaţii de ridicat.

Mitliv Cranes s-a impus pe piaţa cu lucrări importante de construcţii metalice, dar oferă şi alte servicii, precum: proiectarea şi execuţia grinzilor de ridicat şi manipulat sarcini, lucrări de instalaţii electrice civile, industriale şi automatizări, măsurători PRAM, cât şi lucrări de execuţie, montare, reparare, revizii şi întreţinere la instalaţii de ridicat.
Important de menţionat este că Mitliv Cranes are implementat sistemul de calitate ISO 9001 şi EN ISO 3834-2.

Colaboratorii valoroşi contribuie la succes

Mitliv Cranes deţine un portofoliu amplu de lucrări, care include nume sonore din mediul de business. De exemplu, compania a lucrat pentru Cummins Generator Technologies Romania SA, Moncobra sau Inmelcon SA.


Managerul societăţii, Cristian Vasile, spune că poziţia solidă de pe piaţa construcţiilor metalice se datorează mai multor factori. „Fără profesionalism şi responsabilitate faţă de client, nu ar putea exista longevitate. Pe lângă acestea, este important să pui preţ şi pe colaboratori de valoare. Asocierea cu societăţi precum Mitliv Exim si Recon SA au contribuit la dezvoltarea societăţii noastre şi la realizarea unor proiecte importante“.

Compania îşi propune să îşi întărească poziţia pe piaţa internă în următoarea perioadă, dar urmăreşte şi extinderea activităţii pe piaţa externă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

550 de milioane de euro din fondurile politicii de...

Comisia Europeană a aprobat modificarea programului operațional...

ȘTIRI GdS

Reducere 20% pentru testele COVID-19, la GRAL MEDICAL

GRAL MEDICAL oferă promoțional REDUCERE 20% la testul PCR pentru COVID 19 până la sfârșitul lunii Octombrie 2020. Echipa medicală și aparatura performanta...

Clinicile Vitaplus Medical aduc soluții de top în domeniul...

Indiferent de vârstă, grija pentru sănătate trebuie pusă în topul listei de priorități. Pe de altă parte, preocuparea pentru felul în care...

Craiovenii au un nou Frigorifer, la standarde europene: La...

Începând cu data de 23 septembrie, craiovenii pot face cumpărături la preţuri de producător la noul Frigorifer La Papanu, deschis pe Bulevardul...

Ecografia cardiacă 4D, un avantaj pentru inima ta

Ecografia 4D a adus pacienţilor cu boli de inimă şansa de a fi trataţi până nu este prea târziu, de a fi...

Finalizare implementare proiect „ Dezvoltare fabrică de mobilă prin...

SIA CONSULTING&EXPANSION S.R.L, în calitate de Beneficiar, anunță finalizarea la data de 30.09.2020 a proiectul cu titlul „Dezvoltare...

Finalizare implementare proiect „ Dezvoltare fabrică de mobilă prin...

SIA CONSULTING&EXPANSION S.R.L, în calitate de Beneficiar, anunță finalizarea la data de 30.09.2020 a proiectul cu titlul „Dezvoltare...