10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajMarian Vasile, consilier PNL, mesaj de Crăciun pentru cetățenii Craiovei

Marian Vasile, consilier PNL, mesaj de Crăciun pentru cetățenii Craiovei

Marian Vasile, consilier local PNL, a transmis un mesaj de Crăciun cetățenilor Craiovei.

Dragi craioveni,

Sfânta Sărbătoare a Crăciunului se apropie şi odată cu ea una dintre cele mai frumoase perioade ale anului. Crăciunul nu este doar pentru a dărui, ci ne îndeamnă să construim relaţii umane şi mai strânse şi să dăm dovadă de spirit civic. Pentru mine este foarte important acest lucru şi nu voi obosi să îl repet. Nu trebuie să uităm însă un lucru: dacă ne iubim oraşul, acesta ne va răsplăti!

Adresez cele mai bune gânduri tuturor cetățenilor Craiovei, tinerilor, persoanelor vârstnice, celor nevoiași, celor plecați din țară și celor care și-au pierdut seninătatea. 

Tinerilor noștri, care își doresc un viitor mai bun, conform aspirațiilor și abilitățile lor dovedite. Lor trebuie să le acordăm toată încrederea şi să le oferim cât mai multe oportunităţi, în așa fel încât să se simtă din ce în ce mai implicați în comunitate și să rămână cu drag în ţară. 

Persoanelor vârstnice, care au reușit să construiască istoria țării noastre într-o perioadă în care existau mai puține garanții şi cărora le suntem datori să le asigurăm un trai onorabil. Dumneavoastră sunteţi custozii rădăcinilor noastre și ai unei memorii istorice care este învățătura vieții!

Marian Vasile, consilier PNL: Să reflectăm asupra acțiunilor noastre, în speranța unor zile mai bune!

Celor care se confruntă zilnic cu neajunsuri și greutăți, care nu mai cred că mâine poate fi o zi mai bună.

Concetățeniilor care trăiesc departe de casă cu gândul la cei dragi și care au arătat întotdeauna că știu ce înseamnă spiritul civic. 

Un gând aparte se îndreaptă către cei care și-au pierdut seninătatea, în speranța că această sărbătoare, cu valorile sale autentice în rădăcinile creștinismului, le va reda încrederea într-un viitor mai bun și le va aduce noi oportunități. Să reflectăm asupra acțiunilor noastre, în speranța unor zile mai bune! 

Vă doresc un Crăciun senin, cu încrederea că magia și solemnitatea acestui moment pot hrăni sentimentul de apartenență la această comunitate!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS