14.9 C
Craiova
luni, 21 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Bani & Afaceri Școala de fotbal Milan Academy, susținută de E-TWOW România, sărbătorește un an de reușite

Școala de fotbal Milan Academy, susținută de E-TWOW România, sărbătorește un an de reușite

Școala de fotbal Milan Academy, aflată sub egida clubului italian AC Milan, este una dintre putinele școli de fotbal din țară care antrenează la standarde europene. 2019 a fost un an de succes, care s-a remarcat, în primul rând, prin creșterea numărului de copii înscrisi la academie.


Mai mult decât atât, academia a continuat proiectele de modernizare a bazei sportive, proiecte ce s-au concretizat datorită sprijinului acordat de compania E-TWOW, lider mondial în domeniul trotinetelor electrice. Toate aceste realizări, dar si rezultatele excepţionale obținute de juniorii de la Milan Academy, s-au sărbătorit în cadrul unei petreceri de sfârșit de an unde a participat întreaga familie Milan Academy, părinții copiilor și conducerea E-TWOW formată din Andreea și Ovidiu Pașoi Sîrbu.

Ce schimbări a adus anul 2019 la academia de fotbal

Anul acesta, baza sportivă de la Mischii a fost modernizată prin instalarea unei nocturne. Totodată, în 2019 a crescut numărul copiilor înscrişi, ajungând la aproximativ 150 de juniori. Din acest motiv, s-a mărit și staff-ul tehnic. În prezent, echipa de antrenori îi include pe: Jan Viorel Nicola, Cătălin Gârlăşteanu, Daniel Ciocănescu, Jan Savin Duta şi Marian Bîcu.

Proiectului Milan Academy i s-au alăturat și alte firme din Craiova, printre care Team Montage, ValRom, MetalCom, Casa Dobrescu, Ascet şi Nitela. Cu sprijinul noilor sponsori, conducerea academiei speră să dezvolte și mai mult școala de fotbal în anul ce urmează.

Surprize pentru juniorii academiei la final de an


Micuții fotbalisti înscrisi la școala de fotbal Milan Academy au participat pe 13 decembrie, pentru al treilea an consecutiv, la petrecerea de Crăciun, unde au avut parte de o multime de cadouri si surprize. Petrecerea a fost organizată de E-TWOW, principalul finanțator al academiei. Punctul culminant al evenimentului a fost vizita lui Moş Crăciun, care a venit încărcat cu cadouri pentru juniorii academiei.

Planuri pentru noul an

Pentru 2020, Andreea şi Ovidiu Pașoi Sîrbu, investitorii academiei, împreună cu Jan Viorel Nicola, managerul școlii de fotbal, au multe planuri de dezvoltare. În primul rând, cei trei doresc să mărească numărul de antrenori din staff-ul tehnic şi numărul jucătorilor de mare calitate.


Totodată, ca în fiecare an, echipa Milan Academy va participa la un meci al echipei de fotbal AC Milan pe stadionul San Siro din Italia, împreună cu copiii din academie. Parinții juniorilor au și ei posibilitatea să meargă în vizită la clubul italian.

În ceea ce privește baza sportivă, planul este modernizarea ei cu un un teren acoperit cu balon. Proiectul se află în curs de implementare, iar conducerea academiei speră să îl finalizeze cât mai curând. Totodată, bazându-se pe sprijinul unuia dintre sponsorii școlii de fotbal, conducerea academiei speră că în anul următor va reuși să finalizeze și construcția unei tribune pe stadionul din Mischii.

Înscrierile la academie se pot face pe site-ul oficial milanacademy.ro, la numărul de telefon 0764.863,444 sau în cadrul showroom-ului E-TWOW de pe Calea București Nr.21, Bl15A.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cele mai ample 6 proiecte pentru dezvoltarea Craiovei sunt...

Profesorul Alexandru Gîdăr, candidatul PNL la funcţia...

ȘTIRI GdS

Cele mai ample 6 proiecte pentru dezvoltarea Craiovei sunt...

Profesorul Alexandru Gîdăr, candidatul PNL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj, propune 6 proiecte ample pentru dezvoltarea Craiovei.

Universitatea Spiru Haret foloseşte cea mai puternică platformă de...

Admitere online la cea mai mare instituție de învățământ superior din România pentru 4 programe de...

TikTok, plângere împotriva administraţiei Trump pentru că a blocat...

TikTok şi compania ByteDance Ltd., care deţine aplicaţia, au cerut unei curţi de justiţie americane să blocheze decizia administraţiei Trump de a...

Filmele revin pe marele ecran la Inspire Cinema

Suspansul ne-a fost încercat la maximum în decursul acestei veri, în ceea ce privește redeschiderea cinematografelor la nivel național, dar și după...

Cum se va face poprirea electronică pe conturile datornicilor

Ca să nu le mai blocheze toate conturile debitorilor, ANAF pregătește poprirea electronică. Pentru a fi posibilă, Fiscul trebuie să aibă acces la conturile bancare ale datornicilor. Iată cum ar putea fi simplificate popririle de anul acesta.

Inițiative generoase pentru diversificarea ofertei culturale și turistice a...

35 de milioane de euro este valoarea principalelor investiții pe care Consiliul Județean le-a finalizat sau le are în derulare în domeniul...