32 C
Craiova
luni, 10 august, 2020
Știri de ultima oră Bani & Afaceri Publireportaj Luna cadourilor în farmaciile Pharma Plus

Luna cadourilor în farmaciile Pharma Plus

Peste 20 de ani de experienţă în domeniul farmaceutic, cinci farmacii, un depozit farmaceutic, lunar peste 50.000 de vizite ale pacienţilor craioveni, peste 60 de angajaţi în lanţul farmaceutic şi un singur brand: Pharma Plus.
Farmaciile PharmaPlus înseamnă tradiţie şi profesionalism în exercitarea meseriei de farmacist, cu respect faţă de pacienţi şi sănătatea acestora.

Campanie de sărbători

Luna decembrie continuă seria de oferte promoţionale, cu o nouă campanie, gândită în spiritul Sărbătorilor. „Este luna cadourilor în farmaciile noastre. Am pregătit surprize pentru toţi pacienții care ne trec pragul. Pentru noi, aceştia nu sunt simpli clienţi. Sunt oameni care au nevoie de noi și pe care încercăm să îi răsplătim pentru încrederea acordată“, mărturisește Felician Munteanu, manager Farmacii Pharma Plus.


Pharma Plus face parte din comunitatea Alphega, reţeaua europeană a farmaciilor independente, ceea ce reprezintă un plus pentru pacienţi, prin participarea la diverse campanii, inclusiv testări gratuite în farmacii. „Nu am dorit implementarea unui sistem de carduri de fidelitate, plecând de la premisa că toţi pacienţii sunt importanţi pentru noi şi pentru ca ei să beneficieze în mod egal de promoţiile speciale din farmaciile noastre“, adaugă managerul Felician Munteanu.

Farmaciile Pharma Plus deţin laboratoare proprii, unde sunt preparate reţete magistrale şi oficinale. PharmaPlus a creat şi un depozit propriu, pentru o mai bună gestionare a volumului de marfă destinat farmaciilor, asigurând o aprovizionare eficientă şi o disponibilitate mare a medicamentelor.


Pentru a găsi cea mai apropiată farmacie, puteţi să consultaţi reţeaua de farmacii Pharma Plus: Pharma Plus 1 (Rond Pasaj Suprateran – KM 0 – Clădirea Onioptic); Pharma Plus 2 S (Spitalul de Urgenţă nr. 1 – Bld. 1 Mai – Staţia de autobuz); Pharma Plus 3 (SUCPI – Calea Bucureşti – vizavi de OMV); Pharma Plus 4 (Institut – Intersecţie str. Spaniei – b-dul. Calea Bucureşti); Pharma Plus 5 (Ciupercă – staţia de autobuz – CEC Bank).


„Vă aşteptăm oricând în farmaciile Pharma Plus, unde veţi găsi o gamă variată de produse de îngrijire, dermatocosmetice, produse de puericultură, suplimente şi dispozitive medicale, pe lângă tratamentele de care aveţi nevoie. Profesia de farmacist şi profesionalismul sunt importante pentru noi, iar sănătatea şi starea de bine a pacienţilor noştri sunt esenţiale! Un plus de sănătate: Pharma Plus!
Sărbători fericite!“ transmite echipa Pharma Plus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Elicopter al Forțelor Aeriene române, avariat în Mali

Un elicopter IAR-330 Puma L-RM al Forțelor...

ȘTIRI GdS

Bilanț bogat în comuna Țuglui, după 4 ani de...

La finalul mandatului de primar al comunei Țuglui, Marin Totoroață face bilanțul activității sale în administrația locală. Localitatea s-a bucurat de investiții...

Creșterea accesului la educație, o prioritate în comuna Podari

Administrația comunei Podari acordă importanța cuvenită domeniului educației. În localitate, sunt implementate proiecte cu finanțări europene ce au ca obiective principale reducerea...

Anunt începere proiect: „ Achiziție de utilaje la SC...

Tipul materialului: Comunicat de presă Titlul proiectului: Achiziție de utilaje la SC SHOPPING JUNIOR SRL

Comunicat de presă – Derulare proiect „DEZVOLTAREA DURABILA A...

SC SPORTEAM SRL, cu sediul înMunicipiul Craiova, Strada Nanterre,Nr.12, județul Dolj, cod postal200485, derulează, începând cu data...

Președintele Grupului PPE din Parlamentul European, Manfred Weber :...

Parlamentul European a votat pe 23 iulie, cu  465 de voturi pentru, 150 împotrivă și 67 abțineri, rezoluția care va servi drept...

Reabilitare termică și energetică Clădire Administrativă 48-106-01- Detașament de...

Începerea proiectului - COD SMIS: 126943 „Reabilitare termică și energetică Clădire Administrativă 48-106-01- Detașament de Pompieri Caracal”