13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeUNIC Imobiliare: Secretul în business e să pui preţ pe oameni

UNIC Imobiliare: Secretul în business e să pui preţ pe oameni

Compania UNIC Imobiliare s-a distins cu uşurinţă pe piaţa de profil din Craiova prin stilul original de a face business. Printr-o combinaţie de francheţe, familiaritate şi profesionalism, membrii echipei au reuşit să transforme o relaţie de afaceri într-un parteneriat pe termen lung. Aceştia nu doar că au câştigat încrederea partenerilor, dar au ştiut și să se facă îndrăgiţi de clienţi.

Nicu Răduţ, managerul UNIC, debordează de energie şi îşi întâmpină mereu clienţii şi partenerii zâmbind.

Echipa trebuie preţuită

În ultimul an, echipa UNIC s-a îmbogăţit cu doi membri valoroşi. „Avem doi oameni noi, care sunt foarte buni. Ne-am îmbogăţit cu oameni mai buni ca noi!” mărturisește Nicu Răduț, care continuă: „Ca să fii o firmă bună, trebuie să aduci oameni mai buni ca tine, eu aşa consider. Suntem norocoşi. Este extraordinar ce au reuşit aceşti noi colegi.”

Nicu este conștient că oamenii sunt valoroși, iar capacitățile lor se reflectă în mod direct în succesul afacerii. Vorbește laudativ de fiecare membru al echipei în parte și spune că toți au o contribuție importantă la poziția solidă a firmei pe piață, consolidată continuu în cei aproape 18 ani de activitate. „Avem o colegă care a început cu 30% refuzuri telefonice, iar acum, când se loveşte de un refuz, i se pare chiar amuzant, pentru că se întâmplă atât de rar”, menționează Nicu Răduț, care spune că evoluția echipei înseamnă, totodată, evoluția UNIC.

Managerul companiei adaugă că oamenii din echipă nu au dat definiţia, dar şi-au pus amprenta asupra UNIC. „Îi încurajăm să fie ei înşişi, să nu fie reci, impersonali. Nu trebuie să fim toţi la fel, nici clienţii nu sunt toţi la fel. Avem clienți care preferă anumiţi colegi, cu care se simt mai compatibili.”

Pe lângă eficienţa cu care oferă soluţii, UNIC a adus pe piaţa locală de imobiliare personalitate. Iar acest lucru se datorează viziunii administratorului, dar şi echipei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS