8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCalitatea - ingredientul cheie al produselor Arkadia

Calitatea – ingredientul cheie al produselor Arkadia

Niciun iubitor al ciocolatei care a gustat o prăjitură OZN de la Arkadia nu uită acel gust. Niciun fan al prăjiturilor cu lămâie nu ar putea fi dezamăgit de gustul intens al minitartelor cu lămâie Arkadia. Prăjiturile Arkadia sunt speciale și, cel mai important, de cea mai bună calitate.

Toată materia este 100% naturală. „Folosim ouă adevărate, nucă de calitate, folosim frişcă din smântână naturală, de origine animală. Ţinem foarte mult la calitatea produselor. Au fost şi cofetării care au încercat să se inspire din produsele noastre, dar ingredientele fac diferenţa. Poate că unele prăjituri sunt mai nivelate, mai drăguţe, dar gustul e altfel“, spune Alina Răducan, reprezentant Arkadia.

Gustul unic oferit de ingredientele naturale, de calitate, i-a făcut pe clienți să îndrăgească această cofetărie și i-a fidelizat în cei opt ani de existență pe piața locală. Echipa Arkadia menționează, însă, că nu doar acestea contează. „Ţinem foarte mult la comunicarea cu clienții. Când mergem la punctele de vânzare, întrebăm mereu oamenii dacă e totul în regulă, dacă ceva îi nemulțumește. Suntem atenţi la ei şi la nevoile lor“.
Prospețimea este o altă condiție a succesului. Echipa Arkadia respectă cu rigurozitate termenele de valabilitate. Este un principiu de la care nu s-ar abate niciodată: „Produsele Arkadia sunt mereu proaspete. Insistăm foarte mult pe acest lucru. Arkadia s-a impus pe piață tocmai pentru că respectă cu strictețe toate aceste exigențe legate de calitate“.

Arkadia Craiova:
Madona Dudu, nr. 4, bloc 4 (vizavi de Cinema Modern)
Mall Electroputere Parc (scările rulante)
Constantin Brâncoveanu bloc 61 B (lângă Niela)
Bulevardul 1 Mai bloc 4 (lângă non-stop Sara)
Calea București nr. 75 (vizavi de Mc Donalds)

Arkadia Slatina:
Bulevardul A.I. Cuza (vizavi de cinema)

Arkadia Râmnicu Vâlcea:
General Magheru nr. 29
Ştirbei Vodă nr. 2
Bulevardul Tineretului nr. 6-8

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS