25.5 C
Craiova
luni, 21 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Bani & Afaceri Publireportaj Locuitorii din Gângiova vor avea apă și canalizare

Locuitorii din Gângiova vor avea apă și canalizare

Anul 2019 se încheie cu vești bune pentru locuitorii din Gângiova. În primăvara anului 2020, va începe racordarea populației la rețeaua de apă și canalizare.


Primarul Preda Cristache anunță că se lucrează deja la proiectul de extindere a rețelei de apă și canalizare și în satul Comoșteni: „În 2017, am început proiectul pentru alimentarea cu apă, canalizare și stația de epurare. Am finalizat proiectul în primăvara acestui an, s-a făcut procesul-verbal de predare-primire. Acum urmează să facem racordările către populație și să extindem rețeaua“.

Asfaltări și iluminat public cu led

Administrația anunță că a depus un proiect la Ministerul Dezvoltării pentru asfaltarea drumului comunal DC49 Gângiova – Măceșu de Sus. Recent s-a dat drumul și la un proiect de asfaltare a șase kilometri de drumuri comunale, în valoare totală de 8,4 milioane de lei. „Dacă timpul ne va permite, vom lucra și acum. Dacă nu, vom începe în primăvară“.

Lista investițiilor din comuna Gângiova nu se încheie aici. Preda Cristache adaugă că primăria a semnat și un proiect pe AFIR pentru iluminatul public în interiorul comunei. Astfel vor fi montate becuri cu led pe străzile din comună. „Suntem în faza de licitație în acest moment“, precizează edilul.

Alt proiect important a fost achiziția unor utilaje care vor fi utilizate pentru numeroase intervenții. „Primăria are acum două mașini de pompieri, un cilindru compactor, un buldoexcavator și un autogreder“, a mai spus primarul Preda Cristache.

„Scopul nostru e să dezvoltăm comuna“

Primarul Cristache precizează că 2019 a fost un an plin pentru municipalitate, însă orice proiect nou este implementat cu entuziasm: „Comuna se dezvoltă, iar acesta este scopul nostru. Avem planuri și pentru 2020, privim spre viitor cu multă energie. Ne dorim un an și mai bun și la fel le urăm și localnicilor. Să aibă un 2020 plin de realizări și Sărbători Fericite!“, a transmis primarul comunei Gângiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Profesorii și personalul auxiliar vor primi stimulente în perioada...

Cadrele didactice și personalul auxialiar din învățământ...

ȘTIRI GdS

Dora Popovic, antreprenoarea cu viziune care a adus produsele...

Cosmeticele Hemel sunt celebre în toată lumea pentru efectele lor extraordinare şi, mai ales, pentru ingredientele 100% naturale. Femeia care le-a adus...

SCRISOARE DESCHISĂ DOMNULUI NICOLAE GIUGEA

Domnule Giugea,Am citit, așa din ”curiositate”, scrisorica dumneavoastră de amor pentru USR. Vă înțeleg curtea asiduuă pe care le-o faceți. Și unii...

Un județ mai atractiv #CuSiguranță

71.452 de hectare este suprafața totală a ariei protejate Coridorul Jiului, care poate fi transformată într-un punct de atracție pentru turiști de...

Cele mai ample 6 proiecte pentru dezvoltarea Craiovei sunt...

Profesorul Alexandru Gîdăr, candidatul PNL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj, propune 6 proiecte ample pentru dezvoltarea Craiovei.

Universitatea Spiru Haret foloseşte cea mai puternică platformă de...

Admitere online la cea mai mare instituție de învățământ superior din România pentru 4 programe de...

Filmele revin pe marele ecran la Inspire Cinema

Suspansul ne-a fost încercat la maximum în decursul acestei veri, în ceea ce privește redeschiderea cinematografelor la nivel național, dar și după...