12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportaj(P) Conferința TEDx Craiova, evenimentul care ne hrănește inspirația

(P) Conferința TEDx Craiova, evenimentul care ne hrănește inspirația

Sâmbătă, 2 noiembrie, la Ramada Plaza, craiovenii dornici de a asculta povești inspiraționale sunt așteptați la TEDxMihaiViteazulSquare, o conferință sub egida TEDx.
Evenimentul ne invită să facem loc unor noi perspective și să ascultăm ideile îndrăznețe ale unor oameni inovatori. Lumea se schimbă în fața ochilor noștri. Trebuie să ne adaptăm noilor tendințe, dar putem face mai mult. Putem deveni lideri, putem inova. Putem revoluționa comunitatea în care trăim, orașele, țara și, de ce nu, lumea.


Vlad Voiculescu, printre speakerii evenimentului

Participanții la TEDx Craiova vor avea ocazia să asculte povestea lui Ionuț Valentin Panea, profesor la ASE București. Instructorul echipei AutoVortex, câștigătoarea tuturor competițiilor majore de robotică FTC din întreaga lume, Ionuț a adus competiția de robotică FTC în România și a reuşit să o facă accesibilă pentru elevii de liceu. La eveniment va susține o prezentare și Vlad Voiculescu, inițiatorul MagiCamp și al Rețelei Citostaticelor. Vlad a studiat și și-a construit o carieră în finanțarea proiectelor de investiții la Viena, unde a locuit 14 ani. A fost ministrul sănătății, cel mai tânăr ministru al guvernului tehnocrat.

Mihai Voinea, antreprenor și medic, cofondator al Marsilian, este un alt inovator care va vorbi despre experiența sa la TEDxMihaiViteazulSquare. Mihai se află în spatele unei companii de IT care deține cele mai mari platforme online de educație medicală în zona academică din România. Mihai a strâns în ultimii ani, prin donații, fonduri în valoare de peste 7.000 euro alergând la ultramaratoane.

Inițiatoarea campaniei „Femei pe Bancnote“, prezentă la Craiova

Într-o campanie devenită premieră națională, Janina Nectara a reușit să impună celebrarea femeilor pe banii românești. Ea este inițiatoarea demersului de excepție FEMEI PE BANCNOTE. Totodată, Janina Nectara este primul și singurul jurnalist român care a scris pentru revista Vogue – supranumită Biblia Modei.


O altă prezență feminină la conferința din 2 noiembrie este Aura Claudia Stan, Director de Program Teach for Romania. Organizația din care face parte pregătește timp de 2 ani oameni motivați și competenți pentru a deveni profesori  şi lideri dedicaţi ca Alumni ai programului. Aura a descoperit voluntariatul și proiectele de responsabilitate socială înainte de a avea un job plătit.

TedX Craiova, un eveniment dedicat viziunii și curajului

Vizionar al caselor viitorului, Andrei Bejan va împărtăși, la Craiova, din experiența sa ca project manager și trainer în cadrul unei importante companii de instalații pentru construcții. Este un promotor al surselor regenerabile de energie și al eficienței energetice și a reprezentat România împreună cu echipa EFdeN la una dintre cele mai prestigioase competiții internaționale de case solare.

Pentru cei interesați de domeniul vânzărilor, momentul lui Adrian Cioroianu va reprezenta, cu siguranță, o sursă de informații valoroase. Adrian este Hunter, Farmer, Negociator, Influencer, Sales Trainer cu experiență în companii ca Orange, Sony Ericsson și Intel Corporation. Din pasiune pentru educație, este și Lead organizer al TEDxFloreasca, primul eveniment TEDx în aer liber din România.

TEDxMihaiViteazulSquare este un eveniment despre idei mărețe spuse de lideri care, prin ceea ce fac, schimbă lumea în fiecare zi. Este un eveniment despre povești care lărgesc orizonturi. Prin tematica sa vastă și speakerii valoroși, conferința este, cu siguranță, un eveniment de neratat. Biletele se găsesc la casa de bilete a cinematografului Inspire din Mercur Center, iar mai multe detalii despre eveniment și vorbitor găsiți pe pagina oficială TEDxMihaiViteazulSquare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS