Ar trebui să cumperi un Samsung S8 în 2019?

Ar trebui să cumperi un Samsung S8 în 2019?

Samsung S8 este un telefon scos la iveală în anul 2017, iar doi ani mai târziu îți putem spune că este în continuare un telefon bun, dar trebuie să iei în considerare că a îmbătrânit.

Samsung S8 poate avea peste doi ani, dar încă se simte ca un telefon modern și capabil. Fișa sa de specificații nu este încă complet din afara contextului, în special dacă luăm în considerare prețul puternic redus și are multe din aceleași caracteristici și software de bază ca și recentul și imensul Galaxy S10.

Samsung S8 are un ecran bun, încărcare wireless, rezistență IP68, o mufă pentru căști și multe altele, care sunt caracteristici de top pe noile flagship-uri Samsung. Camerele sale sunt cu o generație în urmă, dar sunt în continuare foarte capabile și încă sunt deasupra noilor telefoane disponibile la un preț similar astăzi. Galaxy S8 are cu adevărat doar două dezamăgiri majore: bateria sa mică de 3.000mAh și senzorul de amprentă plasat incomod.

Pe lângă câteva mici dezavantaje, poți folosi un Samsung S8 în 2019 și totuși să te simți că ții pasul cu tehnologia. Cu toate acestea, alegerea de a cumpăra un Samsung S8 în acest moment din ciclul său de viață este prea optimist pentru ceea ce este capabil. Există două motive principale pentru care Galaxy S8 nu este cea mai bună alegere pentru o achiziție de telefon în 2019: vârstă și preț.

Prima parte este realitatea viitorului său, nu a prezentului său

Samsung S8 a fost actualizat la Android 9 Pie și One UI, dar este puțin probabil să mai primească actualizări după aceea. Samsung S8 are o vechime de peste doi ani, iar Samsung va renunța rapid la suportul software. Este posibil ca unii oameni să nu aprecieze actualizările software, dar, dacă o faci, te vei descurca mai bine cu un model mai nou.

Cea de-a doua parte a acestei ecuații este prețul său: Samsung S8 și-a păstrat o mare parte din valoarea sa în ultimele 20 de luni și asta îl face o achiziție mai puțin atrăgătoare până la sfârșitul vieții sale. Chiar dacă acum este la vânzare pentru 350 de dolari, asta este o sumă mare de bani pe care să îi cheltui pe un telefon atât de vechi. Cel mai nou Samsung S9 a avut multe reduceri de prețuri, pe măsură ce a îmbătrânit și este la vânzare pentru doar 450 de dolari. Acest lucru face ca noul model să fie o alegere mai bună pentru o diferență de preț relativ mică față de Samsung S8.

Dacă într-adevăr nu poți să scoți 100 de dolari în plus pentru a cumpăra un Samsung S9, Samsung S8 este un telefon bun pentru cei numai 350 de dolari și pentru a fi folosit în 2019.