10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCe culori de rochii de seară se poartă în sezonul de toamnă/iarnă 2019/2010

Ce culori de rochii de seară se poartă în sezonul de toamnă/iarnă 2019/2010

Sezonul de toamnă/iarnă din 2019/2020 este unul foarte variat din punct de vedere al culorilor, așa că nu ezita să porți o rochie de seară în una din următoarele nuanţe.

Merlot

Tonurile de vin sunt perfecte pentru sezonul mai rece, deoarece adaugă profunzime și bogăție la o rochie de seară, fără a se bate cap în cap cu vremea mai rece. Pentru tendințele de culoare toamnă/ iarnă 2019/2020 avem Merlot, un roșu profund, cu doar un indiciu de maro care emană multă clasă.

Roșu profund

Un ton roșu-maroniu profund cu o notă mai rece decât Merlot va fi o alternativă perfectă pentru o rochie de seară.

Roz piersică

Întrucât coralul a fost culoarea pentru sezonul trecut, cel mai cald, un roz piersică reprezintă variația sa pentru sezonul de toamnă / iarnă. În timp ce coralul este descris ca „viu”, nuanța roz piersică este puțin mai odihnitoare pentru privire și mai caldă pentru frigul de afară, astfel că este perfectă pentru o rochie de seară.

Portocaliu tigru

Dacă te simți neînfricată și energică și vrei să pari așa și într-o rochie de seară, atunci veți iubi toate ofertele de portocale care au făcut parte din tendințele culorilor din toamna anului 2019. Tiger Orange este o nuanță periculoasă și îndrăzneață, la fel ca animalul care este numele său.

Caramel

Această nuanță aurie este la fel de dulce și cremoasă precum poate fi galbenul, cu o adâncime bogată care o face ideală pentru tendințele de culoare toamnă/iarnă 2019-2020. O rochie de seară lungă caramel va arăta deosebit de fermecătoare.

Cașcaval întunecat

Această culoare delicioasă extinde paleta galbenă a culorilor pentru toamna 2019, conferind căldură. Este un fel de galben închis cu o nuanță de portocaliu, care inspiră toamna fără îndoială.

Auriu

Culoarea metalică în sezonul trecut a fost argintiu, dar pentru tendințele de culoare toamna / iarna 2019, totul ține de auriu. Această nuanță bogată reprezintă luxul și opulența într-un mod care se simte aproape perfect. O rochie de seară în această nuanță va atrage toate privirile.

Măsliniu

Măsliniul este o nuanță ușor austeră pentru culoarea de bază verde, deoarece aduce în minte oboseala militară. În tendințele de culoare toamnă / iarnă 2019-2020, această nuanță este însă perfectă și este complet purtabilă pentru aproape oricine.

Eden

Această nuanță, descrisă drept „meditativă” de Pantone Color Institute, este un verde profund, neutru, care este doar un pic mai caldă decât nuanța închisă a pădurii. Este la fel de adevărat că un verde închis de acest tip se simte în special proaspăt în ciuda întunericului său.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS