6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajTop 5 piese masculine pentru toamna 2019

Top 5 piese masculine pentru toamna 2019

Create pentru a fi purtate cu atitudine, cele 5 piese masculine recomandate de stilişti sezonul ăsta sunt ideale pentru zilele reci, când suprapunerile devin necesare pentru confortul şi stilul tău.
Iată piesele care au ajuns pe lista noastră pentru sezonul ce urmează: jacheta cu guler înalt, sacoul informal, vestă matlasată călduroasă, blugii indigo drepţi şi o bluză sport cu care să poţi face suprapuneri. Acestea sunt piese esenţiale pentru orice garderoba masculină, alături de o curea rezistentă şi o pereche de ghete confortabile.

Folosirea pieselor de bază

Iată şi cum poţi folosi aceste piese de bază pentru a crea nenumărate ţinute de sezon!

Avem veşti grozave pentru fanii jachetelor clasice masculine, cu patru buzunare aplicate. Sunt încă în vogă şi au apărut în sezonul toamna-iarna 2019/2020 în variante atât clasice cât şi sport sau casual.

Din materiale deosebite şi cu noi modele îndrăzneţe, designerii de modă au reinventat această piesă şi au transformat-o într-una pe care o poţi purta cu încredere la ţinutele tale cu blugi şi o cămaşă din denim sau pantaloni eleganţi şi tricotaje cu decolteu în V purtate peste cămaşă slim fit!


Blugi de bărbaţi albastru e o piesă extrem de uşor de integrat

O pereche clasică de blugi de barbati albastru indigo e o piesă extrem de uşor de integrat în garderoba ta de sezon. Albastru pastel, petrol, navy, denim… toate tentele de albastru sunt nelipsite din ţinutele pregătite de designeri pentru 2020, dar nuanţele închise de indigo sunt pe primul loc. Alege un outfit complet din denim pentru un look urban ultra-modern şi poţi opta apoi pentru un palton şi pantofi sport sau o geacă cu vatelină şi ghete cu şireturi.
Ce ne-a plăcut cel mai mult dintre toate trendurile sezonului viitor a fost noua abordare a eleganţei. Sacourile formale cu imprimeu în carouri devin informale acum, în ţinute casual în combinaţie cu tenişi şi tricouri. De asemenea, toamna asta se vor purta sacouri cu blugi şi încălţăminte sport.

Un sfat de la stilişti

Vesta matlasată devine un aliat puternic împotriva frigului, cu ajutorul ei vei realiza suprapuneri casual, clasice sau originale în această iarnă. Îţi sugerăm să o transformi în a treia piesă a ţinutei tale, alături de pantaloni şi un sacou în nuanţe de gri şi o cămaşă clasică, albă. Propunerea noastră? Poarta-o, relaxat, cu blugi şi un pulover jumper cu guler înalt care îţi va ţine de cald şi îţi va oferi o notă în plus de stil.
Dacă ai cel puţin un model de bluză sport în garderobă sau un hanorac cool îţi propunem să încerci un nou stil de suprapuneri. Optează pentru o bluză sport fără glugă, cu logo Nike Romania, peste cămaşa ta preferată cu imprimeu şi adaugă doar o jachetă parka să îţi ţină de cald.

Cu siguranţă vei găsi şi mai multe articole pe placul vostru în această toamnă, şi care-ţi vor permite să faci combinaţii îndrăzneţe şi pline de stil alături de cele 5 piese esenţiale alese mai sus!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS