14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajReduceri considerabile la produsele Stihl și Viking, în magazinele Eurodinamic

Reduceri considerabile la produsele Stihl și Viking, în magazinele Eurodinamic

EURODINAMIC, una dintre cele mai solide companii care se ocupă cu distribuția produselor STIHL și VIKING, pregătește un sezon de iarnă cu oferte imbatabile.

Toți cei care vor să profite de promoțiile Eurodinamic sunt așteptați în rețeaua de magazine a brandului din Oltenia, prima rețea de profil din regiune. Aceasta a fost dezvoltată pornind de la cele mai înalte standarde, pe măsura brandurilor comercializate. Ofertele sunt, însă, disponibile și în magazinele online, și sunt valabile, în limita stocului disponibil, până la data de 30 noiembrie 2019.


Firma a lansat deja o campanie de reduceri pentru produsele de sezon, precum motofierăstraiele și spălătoarele cu presiune. Spre exemplu, Stihl MS 170 are un preț promoțional de 790 lei, redus de la 949 lei. Stihl MS 180 costă 990 lei, iar la achiziție clienții primesc cadou 2 lanțuri Sithl și 4 litri de ulei pentru ungerea lanțului. Stihl Re este un alt produs aflat pe lista ofertelor din această promoție, cu o reducere de 100 lei, de la 690 la 590 lei.

Echipa de conducere descrie simplu evoluția fructuoasă a proiectului Eurodinamic: „Am urmat o strategie de dezvoltare coerentă și responsabilă. Scopul nostru a fost să construim o rețea complexă de magazine, unde clientul poate găsi tot ce are nevoie în materie de motoutilaje pentru grădină, utilaje pentru construcții și zootehnie. Iar partea de vânzare este completată cu o ofertă de service bine pusă la punct“.

Eurodinamic un partener de încredere


Astfel, managerul Eurodinamic a pornit de la început cu o rețetă în care post-vânzarea ocupă un loc la fel de important ca vânzarea propriu-zisă. „În această zonă de business, post-vânzarea este un element important. Ne-am propus de la început să le transmitem oamenilor mesajul că au în Eurodinamic un partener de încredere, pe care se pot baza și după achiziția unui produs“. Prin urmare, promoțiile de vânzare au fost completate de cele pe partea de service.

Eurodinamic, distribuitor important al mărcilor Stihl şi Viking


Pe lângă reducerile la produsele de sezon, Eurodinamic vine și cu o ofertă de lichidare de stoc pentru produsele care ies din sezon, precum motocultoarele și motopompele. Motosapa Viking HB 585 se poate achiziționa la un preț redus cu 400 lei, de la 2.890 la 2.490 lei.

Pentru a avea succes, trebuie să fii competitiv

Perioadele de reduceri fac și ele parte din viziunea managerială și sunt un pas firesc în procesul de construire a unui brand puternic, consideră managerul Eurodinamic: „Pentru a avea succes, trebuie să fii competitiv. Iar promoțiile nu pot lipsi din această ecuație a succesului. Ne dorim să venim mereu cu oferte care să îi convingă pe clienții noștri că suntem cea mai bună soluție. Satisfacția clientului este ceea ce asigură stabilitatea unei afaceri pe termen lung“.

Eurodinamic așteaptă clienții să verifice ofertele de sezon într-unul dintre următoarele magazine:
– Craiova: b-dul Nicolae Titulescu (zona SIF Oltenia)
– Craiova: b-dul Tineretului, nr. 79 (lângă Kaufland Craioviţa)
– Craiova: b-dul. Nicolae Romanescu, nr. 101B (vizavi de Petrom)
– Băilești: b-dul Victoriei, nr. 75
– Filiași: b-dul Emil Racoţeanu, nr. 163A (vizavi de şcoală)
– Slatina: Piaţa Gării, bl. 4, sc. D, parter, județul Olt
– Caracal: str. Antonius Caracalla, nr. 67, județul Olt

TELEFON CONTACT: 0374.430.475
 
De asemenea, ei pot comanda produsele de pe magazinele online ale firmei:

https://agropro.ro/
https://motosape-motocoase.ro/
https://agromoto.ro/

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS