11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajToamna aduce la Craiova cel mai important eveniment expozițional AGRO OLTENIA - ediția a III-a

Toamna aduce la Craiova cel mai important eveniment expozițional AGRO OLTENIA – ediția a III-a

Un eveniment de referință pentru agricultura din Oltenia are loc în perioada 11-13 octombrie 2019, la Centrul Multifuncțional din Craiova. Va invităm să participați la cea de a III-a ediție a târgului regional de agricultură, eveniment organizat de firma PS Multiservices, în parteneriat cu Primăria Craiova.

Evenimentul va oferi expozanților o oportunitate unică de a-și pune în valoare produsele, tehnologiile și proiectele de dezvoltare.

În cadrul evenimentului vor fi expuse: tehnologii, mașini și utilaje agricole, sisteme de creștere și furaje pentru animale, medicamente și instrumentar de uz veterinar, produse agroalimentare, ambalaje, servicii de consultanță, reviste, cărți și cataloage de specialitate.
Pe durata târgului vor fi organizate conferințe și seminarii, prezentări și demonstrații dedicate în special vizitatorilor specialiști.

Companiile prezente la târg vor veni cu oferte promoționale pe toată perioada târgului, premii, tombole și vouchere de reduceri. Nu vor lipsi prezentări de produse, degustări și momente artistice care să trezească interesul vizitatorilor.
Partenerii media principali asigură expozanților posibilitatea promovării prin interviuri și articole dedicate.

O ofertă diversificată pentru vizitatori la AGRO OLTENIA 2019

MABO Utilaje aduce la AGRO Oltenia utilaje de top la prețuri promoționale pe toată durata expoziției. În PREMIERĂ, MABO Utilaje va expune, în cel mai mare stand expozițional al târgului, utilaje nou-lansate și expuse pentru prima dată în cadrul unei expoziții din România! În cadrul expoziției AGRO OLTENIA 2019, desfășurată la Craiova, Wylze Logistik va prezenta cele mai performante echipamente agricole din portofoliu.

Meca-Rul, în calitate de dealer de piese originale și piese de schimb pentru toate mărcile, vă pun la dispoziție o gamă largă de produse și servicii de top, inclusiv pentru utilaje agricole, de construcții, accesorii și articole pentru grădinărit.

Mat Magrit SA vine în întâmpinarea clienților cu un produs nou

Mat Magrit SA vine în întâmpinarea clienților cu un produs nou: TRACTORUL WIN 254 -25CP! Tractorul WIN-254 este un tractor agricol de dimensiuni medii, multifuncțional, pe roți. Acesta are avantaje precum: structura compactă, controlul ușor, direcția ușoară, forță de tracțiune mare, service-ul și întreținerea convenabile.

Iridex Group Plastic va prezenta, pe lângă sistemele de irigații, o gamă variată de agrotextile, plase de protecție, boxpaleți din plastic, ca ambalaje ideale pentru recoltele de sezon, alături de pompe solare, într-o amplă ofertă de produse și soluții tehnice.

Echipa Andfla vine în ajutorul dumneavoastră și vă prezintă cele mai bune alternative pentru o agricultură de calitate: sisteme de irigații, îngrășăminte profesionale, semințe, folie de solar, agril. Specialiștii noștri vă ajută „să dați pe rod“ orice tip de cultură și să vă bucurați de cantități impresionante pe ogor.

Foerch România vine la AGRO Oltenia cu o gamă diversă de produse

Foerch România vine la AGRO Oltenia cu produse chimice pentru ateliere și construcții, accesorii pentru găurire, frezare, debitare, polizare, fierăstraie, lipire și sudură, dibluri, scule diamantate, instalații, articole pentru service auto, electrice și electronice, protecția muncii și întreținere, scule de mână și electrice, echipamente pneumatice, sisteme de depozitare VARO. Consilierii Foerch România sunt o componentă conștientă a pachetului dumneavoastră integral de servicii Foerch.

Tehno World pune la dispoziția vizitatorilor experiența sa de peste 20 de ani în domeniul proiectelor de infrastructură şi de peste 13 ani în producţia de ţevi din polietilenă de înaltă densitate şi polipropilenă pentru reţelele de apă, gaz, canalizare şi irigaţii. TehnoWorld îşi dedică profesionalismul şi experienţa partenerilor de afaceri de pretutindeni.
Dialex Star Internațional, Importatorul oficial în România al produselor companiei FELCO SA Elveția – lider mondial în producția de unelte profesionale de tăiat, vă așteaptă la AGRO Oltenia cu foarfece de grădina și clești pentru industrie.

Agrikom Trading aduce soluții de depozitare pentru agricultori sub formă de corturi agricole și industriale Shelterall pentru cereale, baloți, utilaje și animale.
Agro Auto Distribution, Hortitom, Pro NSD Group, Basicra, Bee Mag, Hexol Lube SRL, Plus Auto, Goji Brașov, Cad Works Internațional, Nefatec, PPD Distribubutions România, Todome Ferro și mulți alți expozanți vor veni cu oferte promoționale pe toată perioada târgului, premii, tombole și vouchere de reduceri.

De la AGRO OLTENIA nu vor lipsi nici produsele tradiționale bio, dulcețuri 100% naturale după rețete vechi românești, sucuri naturale și miere de Romanați, produse din lavandă ecologică și dulciuri de casă tradiționale.

Perioada de desfășurare: 11-13 OCTOMBRIE 2019

INTRAREA LIBERĂ
Program târg:
Vineri: 10.00 – 18.00
Sâmbătă: 10.00 – 18.00
Duminică: 10.00 – 16.00
Locație: Centrul Multifuncțional Craiova, str. Târgului nr. 26.

Web: www.agrooltenia.ro
Email: [email protected]/ Tel: 0723183909
Găsește-ne pe Facebook Agro Oltenia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS