17.8 C
Craiova
vineri, 5 iunie, 2020
Știri de ultima oră Bani & Afaceri Publireportaj Eveniment de marcă la Filiaşi: se inaugurează noul stadion de fotbal

Eveniment de marcă la Filiaşi: se inaugurează noul stadion de fotbal

Primăria oraşului Filiaşi inaugurează vineri, 4 octombrie, începând cu ora 14.00, noul stadion din oraş. Evenimentul va fi marcat prin meciul de fotbal dintre CSO Filiaşi şi CNS Cetate Deva, care va începe la ora 16.00.

„Vor fi manifestări cu această ocazie, evident aşa cum se cade unui eveniment de asemenea amploare. Tot vineri, va avea loc un meci oficial dintre CSO Filiaşi şi CNS Cetate Deva“, a declarat Costeluş Gheorghe Ilie, primarul din Filiaşi.

Terenul are o suprafaţă de 64 de metri lăţime şi 102 metri lungime. De asemenea, stadionul are 1.360 de locuri, dintre care 80 de locuri VIP, a mai explicat primarul. Un foc de artificii va avea loc la ora 21.00 şi se va prezenta şi galeria.

Cât mai multe persoane sunt așteptate să participe la eveniment, intrarea fiind liberă. Însă, au fost invitate şi autorităţi oficiale de la Consiliul Judeţean, Primăria Municipiului Craiova, Prefectura Dolj, ISJ etc. „Intrarea este liberă. Am încercat să transmitem invitaţii la cât mai multe persoane. Sunt așteptați toţi iubitorii de sport. Am invitat persoane, personalităţi din judeţul Dolj, Consiliul Judeţean, Primăria municipiului Craiova, Prefectura Dolj, ISJ“, a precizat primarul Costeluş Gheorghe Ilie.
Acesta a anunţat că ziua de vineri va fi una foarte încărcată din toate punctele de vedere.

„Va fi o zi de mare încărcătură din toate punctele de vedere, pentru noi toţi, iubitorii fotbalului, şi în special pentru suporterii CSO Filiaşi pentru că se vor bucura din plin de primul meci pe noul stadion“, a spus cu mândrie primarul. Stadionul a costat în jur de un 1.200.000 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Atenție la trecerile de pietoni de pe strada Râului!

La trecerile de pietoni de pe strada Râului din Craiova au fost aplicate marcaje termoplastice antiderapante pentru a spori vizibilitatea șoferilor și siguranța pietonilor.

ȘTIRI GdS

Premieră în învățământul românesc: curs de diplomație digitală pentru...

Complexul Educațional Laude-Reut, una dintre cele mai vechi și mai prestigioase instituții de învățământ privat din țară, a găzduit pe 4 iunie...

ONU: Viitorul vaccin împotriva Covid-19 trebuie considerat un „bun...

Un viitor vaccin împotriva Covid-19 trebuie considerat un „bun public global” accesibil tuturor, a declarat joi secretarul general al ONU, António Guterres.

România, în fruntea tărilor UE cu cele mai multe...

INS a publicat, astăzi, datele privind accidentele rutiere pe 2019. În România au avut loc anul trecut 31.146 accidente de circulație...

Coronavirus în lume: Brazilia a devenit a doua țară...

Numărul cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 a depășit pragul de 6,7 milioane, la nivel mondial, din acestea aproape jumătate reprezentând pacienți care...

Atenție la trecerile de pietoni de pe strada Râului!

La trecerile de pietoni de pe strada Râului din Craiova au fost aplicate marcaje termoplastice antiderapante pentru a spori vizibilitatea șoferilor și siguranța pietonilor.

Atacatorii din Rovine, la judecată

Atacatorii din Rovine, la judecată.