11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajSpecialist naturopat cu 20 de ani experiență în Italia, revenit acasă pentru a-i ajuta pe craioveni

Specialist naturopat cu 20 de ani experiență în Italia, revenit acasă pentru a-i ajuta pe craioveni

A profesat timp de peste 20 de ani în Italia ca naturopat. A avut rezultate care, de multe ori, au depășit orice așteptare.
Acest succes a determinat-o să se întoarcă acasă, în România, unde, în ultimi anii, excesul de greutate și afecțiunile cardiovasculare  sunt din ce în ce mai frecvente.

„Mi-am dorit să fac ceva pentru oamenii din orașul în care am trăit, și la nivel psiho-fizic, dar și printr-o simplă conștientizare a persoanelor. Acest gând s-a materializat după 25 de ani de stat în Italia, prin participarea la un concurs de start up pe diaspora, unde am câștigat, chiar printre primii. Astfel că m-am întors acasă cu mare entuziasm și cu dragostea de a ajuta oameni. Și așa s-a născut Centrul Marea de Cristal, în martie 2019.”

Tehnicile sale de masaj au ajutat 1500 de persoane

Ioana Privantu a ajutat peste 1500 de persoane cu tehnicile sale extraordinare de masaj, unele cu tradiție de mii de ani, combinate cu stilul alimentar axat pe sistemul imunitar și tipologii. De când a plecat, clienții săi italieni o regretă. A ajutat oameni să slăbească, să scape de dureri, a ajutat să rămână însărcinate femei care ajungeau la ea după multe încercări – chiar medicale – eșuate.

A urmat cursuri de naturopatie, care în țara noastră nici măcar nu există, axându-se, în mod particular, pe tehnicile provenind din medicina chineză și alimentația macrobiotică, cât și alte tipuri de cursuri care au ajutat-o în formarea profesională. Pe parcurs, a mai aprofundat aceste tehnici de medicină chineză și și-a lărgit orizontul cu studiul tipologiilor, alimentație și tipologii, alimentație și sistem imunitar, prin cursuri de medicină funcțională: 

„Mă bucură să le arăt oamenilor felul în care alimentele interacționează cu sistemul nostru imunitar, cum, intervenind cu masaje și alte tehnici, putem rezolva probleme care par insurmontabile… Am urmat și o școală de estetică pentru că mi-am dorit să mă pot ocupa de o persoană 100%, la 360 de grade, pentru că și aspectul fizic este important pentru noi, chiar dacă uneori încercăm să ne convingem că nu este așa. Noile studii m-au sprijinit în misiunea de a-i ajuta pe oameni să prevină prin metode naturale multe probleme de sănătate, dar și estetice.”

Unde se află Centrul Marea de Cristal:

Centrul Marea de Cristal se află pe Calea Unirii, la numărul 30, în primul gang după restaurant Perinița. Central, în inima orașului, specialistul Ioana Privantu și-a clădit visul după ani de muncă și dedicare. Cei care îi calcă pragul descoperă o abordare unică. La prima întâlnire, specialistul îi invită la o ședință de consiliere. „Vom avea o conversație pentru a descoperi care sunt problemele și așteptările clientului. Apoi, folosim aparatul Quantum Magnetic Rezonance Analyzer, care evidențiază o serie de indici corporali și alte aspecte legate de echilibrul psiho-fizic al persoanei, precum predispoziția pentru anumite boli, existența metalelor grele în organism, dar și altele. Ulterior acestei ședințe de evaluare, stabilim un plan de acțiune cu tipuri de masaj și împachetări, dar și alte tehnici eficiente în funcție de cazul particular al persoanei, precum și frecvența acestora, iar totul va fi armonizat cu un stil alimentar adecvat.”

Naturopatia, calea de prevenire a problemelor de sănătate prin ascultarea propriului corp

Ioana Privantu a descoperit naturopatia întâmplător, iar efectele benefice pe care le-a simțit pe propria piele au determinat-o să aleagă această cale. „Ajunsă în străinătate la doar câțiva ani după revoluție, când am văzut toate bunătățile care se găseau în magazinele alimentare italienești, parcă am găsit paradisul. La noi nu se găseau nici măcar iaurtul cu fructe sau apa în sticle de plastic. Am început să consum multe lactate, înghețată (gelato italian este nemaipomenit! cine îi poate rezista?), dulciuri. După ceva timp, eram dezechilibrată complet. Printre altele, aveam și tunel carpian, care nu mă lasa să dorm noaptea de durere.

După toate cercetările, trebuia să fac o intervenție chirurgicală, dar, cum trebuia să aștept 6 luni, o prietenă m-a dus la un naturopat, eu i-am spus problema și el m-a surprins foarte mult când mi-a spus întocmai alimentele pe care le consumam în mod frecvent. Astfel că, excluzând alimentele care îmi produceau problema, la scurt timp n-am mai avut durerile care mă făceau să nu pot dormi. În acel moment, m-am hotărât să urmez acest drum și am căutat, cu mult entuziasm și multă convingere, o școală de naturopatie.”

Ce este, mai exact, naturopatia? Ioana Privantu ne lămurește: este o formă de reglare a armoniei organismului prin apelul la masaj și alte tehnici combinate cu principii alimentare.

Rezultate care i-au depășit așteptările

De-a lungul anilor, Ioana Privantu și-a găsit împlinirea în rezultatele extraordinare pe care le-a avut, unele depășindu-i propriile așteptări. Pe site-ul www.mareadecristal.ro se află o mulțime de testimoniale semnate de clienții săi din Italia. La puțin timp de când a început să profeseze în Craiova, au început să curgă și aici mesajele de mulțumire.

„M-a bucurat foarte mult un mesaj venit de la o doamnă doctor, Valentina Dănilă, ne mărturisește Ioana Privantu zâmbind, și ni-l citește: „Plină de energie și vitalitate, fără dureri și tristeți. Așa mă simt eu după masajul făcut de mâinile de aur ale doamnei Ioana. Într-un mediu cald, liniștitor și foarte curat, cu aparatură performantă, doamna Ioana reușește să te ajute în orice problemă… fizică sau psihică. Sunteți extraordinară și vă doresc să faceți cât mai mulți oameni mulțumiți de ei înșiși!”

Pacienţii revin la şedinţe mulţumiţi

Când o clientă i-a spus că a trecut de la mărimea 52 la mărimea 48, când un domn i-a povestit că a scăpat de dureri și de o eczemă supărătoare, când cei care o cunosc revin la ședințe mulțumiți de rezultat, știe că face ceea ce trebuie.  

„Tot ceea ce fac fac din dragoste pentru oameni. Prin lucruri mici se pot obține rezultate minunate, fără să folosești medicamente, fără intervenția unui medic. De exemplu, o criză de alergie primăvara se poate rezolva excluzând anumite alimente, o durere de cap poate să se datoreze unui blocaj digestiv, care se poate rezolva cu un pahar sau două de apă fierbinte. O durere lombară se poate rezolva intervenind cu masaje din medicina chineză, fără uzul antiinflamatoarelor.  Masajele specifice medicinei chinezești și o alimentație adecvată sistemului imunitar pot pune organismul în echilibru, dar nu numai. Ele ne pot ajuta să dăm jos kilogramele în plus. Împreună, vom găsi o rezolvare problemelor și vom învăța să le prevenim! Rolul meu e să îi învăț pe oameni să își asculte corpul pentru a trăi sănătos și în armonie.”

Pentru a programa o ședință cu Ioana Privantu, la Marea de Cristal, puteți suna la numărul de telefon: 0722 829 999. 

Mai multe informații puteți găsi pe Facebook – Marea de Cristal și pe www.mareadecristal.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS