10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajMaternitatea Gyn Med Craiova, servicii medicale de calitate, la standarde europene

Maternitatea Gyn Med Craiova, servicii medicale de calitate, la standarde europene

Sarcina şi aducerea pe lume a unui copil reprezintă una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa unei femei. Totodată, alegerea maternității este o decizie foarte importantă, care poate influența siguranța mamei, cât şi a copilului.

Maternitatea Gyn Med Craiova oferă pacientelor posibilitatea de a naşte într-un mediu cald şi primitor. Aparatura folosită este de ultimă generație, iar medicii aplică metode care fac perioada travaliului mult mai uşoară. Centrul medical GynMed este prima maternitate privată din Craiova care oferă pacientelor posibilitatea de a naşte în apă. „Susţinem naşterea naturală, iar în acest sens oferim analgezia cu entonox, care reduce mult intensitatea durerii în timpul contracţiilor de travaliu.

De asemenea, tot pentru analgezia durerii pentru naşterea naturală, suntem dotaţi şi cu o cadă specială de naştere pentru hidroterapie. În cadrul hidroterapiei, sunt două opţiuni pentru fiecare mămică: hidroterapia în travaliu şi chiar naşterea în apă. Hidroterapia este cea mai bună metodă analgezică nemedicamentoasă pentru terapia durerilor în travaliu.

Este folosită pe scară largă în ţări ca Marea Britanie, Statele Unite, şi este de un real folos femeilor care vor să nască natural şi au indicaţie să folosească hidroterapia. Încurajăm naşterea naturală, dar suntem pregătiţi şi pentru urgenţe. Dacă nu se poate naşte natural sau dacă de la început există recomandarea de cezariană, echipa clinicii intervine şi se face operaţie cezariană“, a spus dr. Cornelia Pascu, directorul medical Gyn Med, medic primar obstetrică-ginecologie, doctor în ştiinţe medicale, cu competenţe în infertilitate şi reproducere asistată şi competenţe în medicină materno-fetală.

Secţia de nou-născuţi este dotată cu aparatură de ultimă generaţie, inclusiv pentru asigurarea suportului ventilator, iar copiii primesc setul de igienă personală, hăinuțe și vaccinurile obligatorii.

Centrul medical Gyn Med Craiova, un spital de referinţă din Oltenia

Centrul medical GynMed oferă un spectru larg de servicii de diagnostic şi tratament pentru diferite afecțiuni. Spitalul are în componenţă, pe lângă maternitate, şi o secţie de ginecologie, precum şi o secţie de chirurgie generală.

„Ca şi structură, primul etaj este de chirurgie, cu secţie de ATI şi cu rezervele pre şi postoperatorii. În secţia de chirurgie avem un laparoscop de ultimă generaţie. De asemenea, avem un histeroscop şi în curând ne va veni un rezectoscop destinat patologiei uterine. În această secţie, putem să operăm şi altă patologie – sân, tiroidă, colecist. Totodată, facem şi histerectomii pe cale laparoscopica, precum şi operaţii clasice de histerectomie. Sunt avantaje mari pentru pacient pentru că recuperarea postoperatorie este foarte rapidă şi spitalizarea este foarte scurtă“, a adăugat dr. Cornelia Pascu.

Profesionalismul cadrelor medicale, serviciile de calitate, dotările cu aparatură de ultimă generaţie fac din Centrul medical Gyn Med Craiova un spital de referinţă din Oltenia.

Adresa: Str. Doljului, 12 D, cartier Brazda lui Novac (În faţa Liceului Nicolae Titulescu)
Tel: 0743457411; 0744686168
Facebook: Maternitatea Gyn Med

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS