22.8 C
Craiova
miercuri, 23 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Bani & Afaceri Publireportaj Maternitatea Gyn Med Craiova, servicii medicale de calitate, la standarde europene

Maternitatea Gyn Med Craiova, servicii medicale de calitate, la standarde europene

Sarcina şi aducerea pe lume a unui copil reprezintă una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa unei femei. Totodată, alegerea maternității este o decizie foarte importantă, care poate influența siguranța mamei, cât şi a copilului.

Maternitatea Gyn Med Craiova oferă pacientelor posibilitatea de a naşte într-un mediu cald şi primitor. Aparatura folosită este de ultimă generație, iar medicii aplică metode care fac perioada travaliului mult mai uşoară. Centrul medical GynMed este prima maternitate privată din Craiova care oferă pacientelor posibilitatea de a naşte în apă. „Susţinem naşterea naturală, iar în acest sens oferim analgezia cu entonox, care reduce mult intensitatea durerii în timpul contracţiilor de travaliu.

De asemenea, tot pentru analgezia durerii pentru naşterea naturală, suntem dotaţi şi cu o cadă specială de naştere pentru hidroterapie. În cadrul hidroterapiei, sunt două opţiuni pentru fiecare mămică: hidroterapia în travaliu şi chiar naşterea în apă. Hidroterapia este cea mai bună metodă analgezică nemedicamentoasă pentru terapia durerilor în travaliu.

Este folosită pe scară largă în ţări ca Marea Britanie, Statele Unite, şi este de un real folos femeilor care vor să nască natural şi au indicaţie să folosească hidroterapia. Încurajăm naşterea naturală, dar suntem pregătiţi şi pentru urgenţe. Dacă nu se poate naşte natural sau dacă de la început există recomandarea de cezariană, echipa clinicii intervine şi se face operaţie cezariană“, a spus dr. Cornelia Pascu, directorul medical Gyn Med, medic primar obstetrică-ginecologie, doctor în ştiinţe medicale, cu competenţe în infertilitate şi reproducere asistată şi competenţe în medicină materno-fetală.

Secţia de nou-născuţi este dotată cu aparatură de ultimă generaţie, inclusiv pentru asigurarea suportului ventilator, iar copiii primesc setul de igienă personală, hăinuțe și vaccinurile obligatorii.

Centrul medical Gyn Med Craiova, un spital de referinţă din Oltenia

Centrul medical GynMed oferă un spectru larg de servicii de diagnostic şi tratament pentru diferite afecțiuni. Spitalul are în componenţă, pe lângă maternitate, şi o secţie de ginecologie, precum şi o secţie de chirurgie generală.

„Ca şi structură, primul etaj este de chirurgie, cu secţie de ATI şi cu rezervele pre şi postoperatorii. În secţia de chirurgie avem un laparoscop de ultimă generaţie. De asemenea, avem un histeroscop şi în curând ne va veni un rezectoscop destinat patologiei uterine. În această secţie, putem să operăm şi altă patologie – sân, tiroidă, colecist. Totodată, facem şi histerectomii pe cale laparoscopica, precum şi operaţii clasice de histerectomie. Sunt avantaje mari pentru pacient pentru că recuperarea postoperatorie este foarte rapidă şi spitalizarea este foarte scurtă“, a adăugat dr. Cornelia Pascu.

Profesionalismul cadrelor medicale, serviciile de calitate, dotările cu aparatură de ultimă generaţie fac din Centrul medical Gyn Med Craiova un spital de referinţă din Oltenia.

Adresa: Str. Doljului, 12 D, cartier Brazda lui Novac (În faţa Liceului Nicolae Titulescu)
Tel: 0743457411; 0744686168
Facebook: Maternitatea Gyn Med

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Două persoane prinse cu peste 40.000 de ţigări de...

Două persoane, un bărbat şi o femeie,...

ȘTIRI GdS

Nicolae Giugea: Viziunea mea despre Craiova

În această campanie electorală ați auzit multe promisiuni, unele realiste, altele fanteziste. Când vorbim despre proiecte, ele seamănă destul de mult, pentru...

Comunicat de presă – Derulare proiect „DEZVOLTAREA FIRMEI SC...

SC ICLAM ECOLOGIC SRL, cu sediul în Oraș Scornicești, România, Str. GIURGIULUI nr. 37, Sat Margineni Slobozia,...

Craiova – Smart City

Municipiul Craiova își consolidează statutul de oraș inteligent, printr-o utilizare eficientă a tehnologiei și a mijloacelor de comunicare moderne, în beneficiul comunității.

Tratamente dermatologice revoluționare la Prima Clinic

Tratamentele dermatologice disponibile la ora actuală ne ajută să atingem ceea ce ne dorim cu toții „tinerețe fără bătrânețe”. La Centrul Medical...

Eduard Ciceu, candidat la Primărie: „Avem nevoie de un...

Pas cu pas, urmând toate etapele fireşti, fără a face salturi artificiale care nu aduc nimic sănătos, ci doar proiecte şubrede, fără...

Scrisoare deschisă către doljeni a deputatului FLORINEL STANCU, candidatul...

Dragi doljeni, Vă scriu pentru că sper ca, măcar acum, să ne amintim cine am fost, cine suntem şi,...