6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajLa Cișmea Mârșani duce tradiția nunților de basm mai departe cu noi proiecte

La Cișmea Mârșani duce tradiția nunților de basm mai departe cu noi proiecte

Nu trece an La Cișmea Mârșani fără înnoiri și idei frumoase care să prindă viață în cea mai frumoasă locație pentru evenimente din provincie. Anul acesta, moda cununiilor pe ponton, în aer liber, a prins de minune la cuplurile doljene. Mulți tineri au ales să transforme La Cișmea într-un cuib de rai cu ghirlande diafane de flori pe malul lacului, unindu-și destinele în susurul apei, înconjurați de verdeață, în bătaia razelor. În premieră, una dintre cele mai frumoase nunți ale sezonului s-a desfășurat în întregime pe terasa La Cișmea. Grădina a vibrat de lumină, muzică și voie bună, horele s-au întins până dimineața, iar mirii și invitații au trăit o noapte de neuitat, care a spart gheața evenimentelor în grădină, care vor urma, din sezonul 2020, un concept unic. „Lucrăm deja la un proiect care va fi gata în primăvară, special pentru nunțile 100% în aer liber. Vom avea baldachine cu drapaje albe care vor flutura în bătaia vântului, totul alb imaculat, vom amenaja o frumoasă terasă acoperită pentru obiceiuri. Vom putea organiza în grădină evenimente de până la 200 de persoane, într-un cadru plin de rafinament, cu accente regale. Suntem entuziasmați de acest nou proiect!“, a mărturisit Cristian Tudor Cârjaliu, managerul complexului de evenimente La Cișmea Mârșani, care a ținut să precizeze că transportul oaspeților din alte localități va fi asigurat de către locație. Aranjamentul sălii este asigurat pentru toate evenimentele, iar cei care doresc să organizeze și obiceiurile o pot face în grădina complexului fără niciun cost suplimentar.


Despre pachetele din ofertă aproape că nici nu mai e cazul să vorbim, pentru că echipa La Cișmea și-a obișnuit deja clienții cu cele mai bune preparate, cu meniuri adaptate după dorințele mirilor și cu prețuri competitive, începând de la 155 de lei pentru un meniu cu patru feluri de mâncare. „Avem opțiunea clasică a meniului, dar avem și meniu cu băuturi nonalcoolice sau meniuri all inclusive, cu toate băuturile în pachet, cu tort, candy bar, open bar, tot ce este nevoie, astfel încât mirii noștri să scape de agitația organizării și să vină la petrecere relaxați“, adaugă administratorul Cristian Cârjaliu. În funcție de numărul invitaților, mirii pot primi din partea casei tortul sau candy barul, iar clienții care se întorc, precum foștii miri care organizează botezul, sau cei care își aduc membrii familiei pentru evenimente (nunta fratelui, spre exemplu), sunt recompensați pentru fidelitate cu 10% reducere.


Imaginile desprinse din poveștile de aici vorbesc de la sine. Pe pagina de facebook La Cișmea Mârșani, multe din fotografii taie respirația. Complexul de evenimente a primit aprecieri de la oaspeți de seamă de-a lungul timpului, fiind și gazdă a iubitei echipe de fotbal CSU Craiova sau fiind aleasă pentru reportaje realizate de unele dintre cele mai importante televiziuni naționale. Toate acestea pentru că echipa La Cișmea nu obosește niciodată în căutarea perfecțiunii!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS