6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajDabo Döner - fast-foodul numărul 1 în Germania, deschis şi în Craiova

Dabo Döner – fast-foodul numărul 1 în Germania, deschis şi în Craiova

-

Dabo Döner – restaurantul franciză care a câştigat de trei ori titlul de cel mai bun döner din Germania – a deschis cea de-a doua locaţie în Craiova. Noua locaţie a fost inaugurată ieri, pe strada Unirii nr. 31, lângă Periniţa. La deschidere au fost zeci de clienţi, care au gustat produsele Dabo Döner şi în alte locaţii şi au fost încantaţi că pot gusta produsele Dabo şi în oraşul lor.

Fast-foodul Dabo Döner de pe strada Unirii din Craiova a fost inaugurat ieri la ora 12.00. Locaţia aparţine unei echipe de tineri care au descoperit brandul Dabo Döner, le-au plăcut produsele şi au dorit să îl aducă şi în Craiova.


„Am descoperit pe net, întâmplător, acum trei ani și jumătate, acest nume – Dabo Döner. Mi-a plăcut conceptul de mâncare sănătoasă pregătită într-un fast-food. Am sunat la Sibiu și m-am interesat, m-am dus la cel mai apropiat Dabo – la Slatina, să mă conving de calitatea produselor. M-a cucerit! Reclama era reală și adevărată! Am devenit astfel fan Dabo Döner. Și nu numai atât. Mi-am dorit din tot sufletul să aduc acest brand și la noi, în Craiova. De ce acest brand? Clar calitate deosebită a produselor. Diversitate. Este döner-ul declarat trei ani la rând döner-ul numărul 1 în Germania“, a spus Ionuţ Năstase, cel care a luat franciza Dabo Döner.

Produse preparate în faţa clientului la Dabo Döner Craiova, strada Unirii nr 31

Produse sănătoase, fără conservanţi

Brandul Dabo Döner este recunoscut pentru produsele sănătoase care nu conţin conservanţi sau aditivi, dar şi pentru faptul că totul este pregătit pe loc, în faţa clientului.

În ţară sunt deschise peste 50 de locaţii Dabo Döner. „Dabo Döner este un brand foarte cunoscut în materie de mâncare fast-food foarte sănătoasă. Sunt peste 50 de locaţii în România. În Craiova este cea de a doua locaţie. Produsul nostru premium este chifla, care este mereu proaspătă şi pufoasă, pentru că atunci o scoate din cuptor! Un alt secret al gustului senzaţional sunt condimentele pe care le importăm din Nurnberg, doar vorbim de döner-ul premiat de trei ori în Germania ca fiind „cel mai bun döner”, iar asta se întâmplă într-o piaţă destul de exigentă. Vrem să dăm la o parte noţiunea de mâncare nesănătoasă şi să aducem prin acest concept mâncare sănătoasă în Craiova. Ca şi specialităţi, avem döner de pui, care este produsul nostru premium, döner de vită, caşcaval pane, crispy la farfurie, şniţel, salate, pide pe care le servim împreună cu ayran, o băutură turcească. Pentru mai multe detalii, vă aşteptăm pe strada Unirii nr. 31, lângă Periniţa. Clienţii pot veni să servească masa la locaţie, iar dacă doresc își pot lua mâncarea şi la pachet. Pe viitor vom introduce și livrarea la domiciliu“, a mai spus Ionuţ Năstase.

Produse preparate în faţa clientului la Dabo Döner Craiova, strada Unirii nr 31


Clienţii care au trecut ieri pragul restaurantului Dabo Döner de pe strada Unirii au fost de toate vârstele.
„Produsele sunt foarte bune, sunt gustoase, sunt de calitate. Am optat pentru un meniu cu carne de vită, care este destul de pretenţios şi chiar voiam să văd cum este pregătit. Corespunde. Am mai consumat produsele Dabo Döner la Bucureşti. Mă atrag originalitatea, seriozitatea, calitatea, modul cum sunt preparate. Îmi place cam tot“, a spus Gabriel Voicu, care s-a numărat ieri printre primii clienţi ai restaurantului Dabo Döner.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:29

(VIDEO) Un monument istoric, cuprins de flăcări în Râmnicu...

UPDATE: În incendiu a ars pe lângă catapeteasma datând...

ȘTIRI GdS