16.5 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Educatie Admitere 3 din 4 absolvenţi USH sunt angajaţi în domeniul pe care l-au...

3 din 4 absolvenţi USH sunt angajaţi în domeniul pe care l-au urmat în perioada studiilor

-

Până pe 30 septembrie 2019 te mai poţi înscrie la Facultatea de Ştiinţe Juridice, Economice şi Administrative Craiova din cadrul Universităţii Spiru Haret. Contabilitate şi informatică de gestiune, Drept, Management, Administraţie publică, Poliţie Locală sunt cele cinci programe de Licenţă a ofertei educaţionale ale centrului universitar din Bănie.

Fii şi tu #studentlaUSH de la 1 octombrie 2019! Ce trebuie să faci? Intră pe https://www.admitere.spiruharet.ro/licenta/craiova, alege programul care se potriveşte planului tău de carieră şi parcurge etapele procesului de admitere. Te aşteaptă o ofertă educaţională competitivă şi mereu adaptată cerinţelor de pe piaţa muncii.  

Ca şi student haretist vei avea acces la platforma de e-learning Blackboard, având parte de flexibilitate şi comunicare cu acces rapid la cursuri şi informaţii. De asemenea, prin intermediul acestei platforme, unele facultăţi susţin examenele din cele două sesiuni (iarnă şi vară), excepţie făcând facultăţile cu profil vocaţional.  

Programele de Licenţă din oferta educaţională a Universităţii Spiru Haret au un număr alocat pentru cele trei forme de învăţământ: învăţământ cu frecvenţă (IF), învăţământ cu frecvenţă redusă (IFR) şi învăţământ la distanţă (ID).  

Pentru că Universitatea Spiru Haret investeşte frecvent în resurse pentru viitorul tău, vei beneficia de stagii de practică de specialitate, activităţi de voluntariat şi locuri de muncă adaptate profilului tău educaţional. De-a lungul timpului au fost încheiate o serie de parteneriate cu jucători de top din diferite industrii de pe piaţa locală concretizate în proiecte şi programe de internship care îţi vor deschide noi orizonturi profesionale. Astfel, faci ce-ţi place şi îţi urmezi visul.

Documentele necesare în dosarul de admitere, precum şi taxele de şcolarizare se găsesc pe site-ul Universităţii Spiru Haret, AICI.

4 programe de Masterat în oferta educaţională USH

Dacă ai terminat studiile de Licenţă, pot fi continuate cu un program de Masterat. Cele 4 programe de Masterat ale Facultăţii de Ştiinţe Juridice, Economice şi Administrative Craiova din cadrul Universităţii Spiru Haret au drept misiune aprofundarea pregătirii specialistului în domeniul ales, astfel încât să-și formeze abilitățile profesionale și să facă față cu brio provocărilor profesionale, care devin din ce în ce mai complexe.

Ştiinţe penale şi criminalistică, Administraţie publică şi management în context european, Finanţe şi administraţie publică europeană, Audit intern în sistem public şi privat sunt programele de Masterat care conving să fii şi tu masterand la USH.

Poţi intra pe https://www.admitere.spiruharet.ro/masterat/craiova pentru a afla toate detaliile programelor.

Universitatea Spiru Haret menţine legătura cu studenţii, absolvenţii, dar şi cu cei interesaţi de proiectele în care instituţia este angrenată prin intermediul site-ului www.spiruharet.ro sau a paginii de Facebook: https://www.facebook.com/Facultatea-de-Stiinte-Juridice-Economice-si-Administrative-Craiova-2182809062048610/ şi Instagram.

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.