17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEducatieAdmitere3 din 4 absolvenţi USH sunt angajaţi în domeniul pe care l-au urmat în perioada studiilor

3 din 4 absolvenţi USH sunt angajaţi în domeniul pe care l-au urmat în perioada studiilor

Până pe 30 septembrie 2019 te mai poţi înscrie la Facultatea de Ştiinţe Juridice, Economice şi Administrative Craiova din cadrul Universităţii Spiru Haret. Contabilitate şi informatică de gestiune, Drept, Management, Administraţie publică, Poliţie Locală sunt cele cinci programe de Licenţă a ofertei educaţionale ale centrului universitar din Bănie.

Fii şi tu #studentlaUSH de la 1 octombrie 2019! Ce trebuie să faci? Intră pe https://www.admitere.spiruharet.ro/licenta/craiova, alege programul care se potriveşte planului tău de carieră şi parcurge etapele procesului de admitere. Te aşteaptă o ofertă educaţională competitivă şi mereu adaptată cerinţelor de pe piaţa muncii.  

Ca şi student haretist vei avea acces la platforma de e-learning Blackboard, având parte de flexibilitate şi comunicare cu acces rapid la cursuri şi informaţii. De asemenea, prin intermediul acestei platforme, unele facultăţi susţin examenele din cele două sesiuni (iarnă şi vară), excepţie făcând facultăţile cu profil vocaţional.  

Programele de Licenţă din oferta educaţională a Universităţii Spiru Haret au un număr alocat pentru cele trei forme de învăţământ: învăţământ cu frecvenţă (IF), învăţământ cu frecvenţă redusă (IFR) şi învăţământ la distanţă (ID).  

Pentru că Universitatea Spiru Haret investeşte frecvent în resurse pentru viitorul tău, vei beneficia de stagii de practică de specialitate, activităţi de voluntariat şi locuri de muncă adaptate profilului tău educaţional. De-a lungul timpului au fost încheiate o serie de parteneriate cu jucători de top din diferite industrii de pe piaţa locală concretizate în proiecte şi programe de internship care îţi vor deschide noi orizonturi profesionale. Astfel, faci ce-ţi place şi îţi urmezi visul.

Documentele necesare în dosarul de admitere, precum şi taxele de şcolarizare se găsesc pe site-ul Universităţii Spiru Haret, AICI.

4 programe de Masterat în oferta educaţională USH

Dacă ai terminat studiile de Licenţă, pot fi continuate cu un program de Masterat. Cele 4 programe de Masterat ale Facultăţii de Ştiinţe Juridice, Economice şi Administrative Craiova din cadrul Universităţii Spiru Haret au drept misiune aprofundarea pregătirii specialistului în domeniul ales, astfel încât să-și formeze abilitățile profesionale și să facă față cu brio provocărilor profesionale, care devin din ce în ce mai complexe.

Ştiinţe penale şi criminalistică, Administraţie publică şi management în context european, Finanţe şi administraţie publică europeană, Audit intern în sistem public şi privat sunt programele de Masterat care conving să fii şi tu masterand la USH.

Poţi intra pe https://www.admitere.spiruharet.ro/masterat/craiova pentru a afla toate detaliile programelor.

Universitatea Spiru Haret menţine legătura cu studenţii, absolvenţii, dar şi cu cei interesaţi de proiectele în care instituţia este angrenată prin intermediul site-ului www.spiruharet.ro sau a paginii de Facebook: https://www.facebook.com/Facultatea-de-Stiinte-Juridice-Economice-si-Administrative-Craiova-2182809062048610/ şi Instagram.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS