Acasă Bani & Afaceri 40% din apartamentele construite în Romanescu Park Residence au fost vândute

40% din apartamentele construite în Romanescu Park Residence au fost vândute

-

Situat în vecinătatea Parcului „Nicolae Romanescu“, ansamblul Romanescu Park Residence se bucură de un mare succes în rândul craiovenilor. La numai patru luni de la demararea proiectului, care a adus un nou concept în piaţa locativă din Craiova, s-au vândut deja 40% din apartamentele aflate în prima fază de execuţie.

Acestea îşi vor primi noii locatari în cel mult un an. Având în vedere potenţialul de dezvoltare a oraşului, ansamblul Romanescu Park Residence este compus din 182 de apartamente, aflate în patru stadii diferite de execuţie.

Complexul este compus din 14 clădiri care conţin câte 13 apartamente generoase cu 2 și 3 camere, pe fiecare etaj fiind dispuse doar două apartamente. 

Posibilitatea de a locui într-un complex securizat şi cu un nivel ridicat de proiectare promite viitorilor proprietari o investiţie profitabilă şi bine gândită. Spaţiile verzi completează vecinătatea cu cel mai mare parc natural din S-E Europei, oferind locatarilor oportunitatea de a se bucura de linişte şi de natură, în ciuda ritmului rapid al oraşului.
Romanescu Park Residence este un proiect de succes, dovadă fiind vânzările rapide înregistrate încă din prima fază a execuţiei.


În  luna septembrie puteți achiziționa un apartament cu 2 camere, în suprafață de 65 mp la prețul promoțional de 65.000 de euro + TVA 5%.  Apartamentele se pot achiziționa cu un avans de doar 5%. Dispunerea spaţiului în fiecare apartament, modul de amenajare, poziţionarea camerelor și oferta de preț pot fi studiate pe site-ul www.romanescupark.ro.

Date de contact:

Tel: 0726.307.128
Str. Dimitrie Cantemir nr. 2, Craiova
E-mail: [email protected]
www.romanescupark.ro, www.real-sol.ro 

ȘTIRI VIDEO GdS