5.9 C
Craiova
vineri, 22 ianuarie, 2021
Știri de ultima oră Bani & Afaceri 40% din apartamentele construite în Romanescu Park Residence au fost vândute

40% din apartamentele construite în Romanescu Park Residence au fost vândute

Situat în vecinătatea Parcului „Nicolae Romanescu“, ansamblul Romanescu Park Residence se bucură de un mare succes în rândul craiovenilor. La numai patru luni de la demararea proiectului, care a adus un nou concept în piaţa locativă din Craiova, s-au vândut deja 40% din apartamentele aflate în prima fază de execuţie.

Acestea îşi vor primi noii locatari în cel mult un an. Având în vedere potenţialul de dezvoltare a oraşului, ansamblul Romanescu Park Residence este compus din 182 de apartamente, aflate în patru stadii diferite de execuţie.

Complexul este compus din 14 clădiri care conţin câte 13 apartamente generoase cu 2 și 3 camere, pe fiecare etaj fiind dispuse doar două apartamente. 

Posibilitatea de a locui într-un complex securizat şi cu un nivel ridicat de proiectare promite viitorilor proprietari o investiţie profitabilă şi bine gândită. Spaţiile verzi completează vecinătatea cu cel mai mare parc natural din S-E Europei, oferind locatarilor oportunitatea de a se bucura de linişte şi de natură, în ciuda ritmului rapid al oraşului.
Romanescu Park Residence este un proiect de succes, dovadă fiind vânzările rapide înregistrate încă din prima fază a execuţiei.


În  luna septembrie puteți achiziționa un apartament cu 2 camere, în suprafață de 65 mp la prețul promoțional de 65.000 de euro + TVA 5%.  Apartamentele se pot achiziționa cu un avans de doar 5%. Dispunerea spaţiului în fiecare apartament, modul de amenajare, poziţionarea camerelor și oferta de preț pot fi studiate pe site-ul www.romanescupark.ro.

Date de contact:

Tel: 0726.307.128
Str. Dimitrie Cantemir nr. 2, Craiova
E-mail: [email protected]
www.romanescupark.ro, www.real-sol.ro 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Persoanele care au făcut primul vaccin au asigurată și...

Doza de rapel a vaccinului împotriva Covdi-19 este asigurată pentru toate persoanele...

ȘTIRI GdS

Când trebuie conectate casele de marcat la serverele ANAF

Firmele mici și mijlocii trebuie să se conecteze la serverele ANAF. Legiuitorii au amânat perioada aplicării amenzilor până la 31 martie, însă au rămas valabilă obligativitatea conectării caselor de marcat electronice fiscale la serverele ANAF. Acel termen se apropie. Ce trebuie să facă firmele?

Mezeluri din Bănie organizează un concurs pe Facebook cu...

Mezeluri din Bănie împreună cu Lactag Pe Gustate organizează, în această perioadă, un concurs atractiv pe pagina de Facebook Mezeluri din Bănie. Ce premii puteți...

COMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND LANSAREA PROIECTULUI CU TITLUL „Eficientizarea...

Tipul materialului: Comunicat de presaTitlul proiectului: Eficientizarea activitatii RST EXPERT SRL prin achizitia de echipamenteNumele beneficiarului: RST EXPERTSRLObiectivul general al proiectului il constituie eficientizarea...

Începere Proiect

Titlul proiectului: ACHIZITIE ECHIPAMENTE PENTRU DEZVOLTAREA FIRMEI I&A DENTAL LABORATORY SRL-D Numele beneficiarului: SC I&A DENTAL LABORATORY SRL-D Obiectivele proiectului: Obiectivul general al proiectului/Scopul proiectului: Scopul proiectului îl...

COMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND LANSAREA PROIECTULUI CU TITLU “DIVERSIFICAREA...

DATA: 22.01.2021 Tipul materialului: Comunicat de presa Titlul proiectului: DIVERSIFICAREA SI DEZVOLTAREA ACTIVITATII SC KRAFTFENSTER SRL PRIN ACHZITIA DE UTILAJE Numele beneficiarului: KRAFTFENSTER SRL Obiectivele proiectului: Obiectivul general...