7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & Afaceri40% din apartamentele construite în Romanescu Park Residence au fost vândute

40% din apartamentele construite în Romanescu Park Residence au fost vândute

Situat în vecinătatea Parcului „Nicolae Romanescu“, ansamblul Romanescu Park Residence se bucură de un mare succes în rândul craiovenilor. La numai patru luni de la demararea proiectului, care a adus un nou concept în piaţa locativă din Craiova, s-au vândut deja 40% din apartamentele aflate în prima fază de execuţie.

Acestea îşi vor primi noii locatari în cel mult un an. Având în vedere potenţialul de dezvoltare a oraşului, ansamblul Romanescu Park Residence este compus din 182 de apartamente, aflate în patru stadii diferite de execuţie.

Complexul este compus din 14 clădiri care conţin câte 13 apartamente generoase cu 2 și 3 camere, pe fiecare etaj fiind dispuse doar două apartamente. 

Posibilitatea de a locui într-un complex securizat şi cu un nivel ridicat de proiectare promite viitorilor proprietari o investiţie profitabilă şi bine gândită. Spaţiile verzi completează vecinătatea cu cel mai mare parc natural din S-E Europei, oferind locatarilor oportunitatea de a se bucura de linişte şi de natură, în ciuda ritmului rapid al oraşului.
Romanescu Park Residence este un proiect de succes, dovadă fiind vânzările rapide înregistrate încă din prima fază a execuţiei.


În  luna septembrie puteți achiziționa un apartament cu 2 camere, în suprafață de 65 mp la prețul promoțional de 65.000 de euro + TVA 5%.  Apartamentele se pot achiziționa cu un avans de doar 5%. Dispunerea spaţiului în fiecare apartament, modul de amenajare, poziţionarea camerelor și oferta de preț pot fi studiate pe site-ul www.romanescupark.ro.

Date de contact:

Tel: 0726.307.128
Str. Dimitrie Cantemir nr. 2, Craiova
E-mail: [email protected]
www.romanescupark.ro, www.real-sol.ro 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS