Prima Clinic, 5 ani în slujba pacientului

Să vezi medicina ca pe o artă! Este gândul de la care o mână de medici tineri, dar bine pregătiți, ambițioși și onești, au pornit la drum, în urmă cu cinci ani, sub numele de Prima Clinic.

Într-un sistem medical măcinat de probleme și ținut la suprafață doar de câţiva oameni, care muncesc încă în slujba pacientului, există și medici care au renunțat la goana dintre spitalele publice și private şi au ales să lucreze onest, din respect pentru ei și pacienții lor.

Au înțeles că misiunea doctorului este să lupte după a salva vieți și mai puțin după a câștiga cu orice preț.

Siguri pe cunoștințele lor, au decis să pornească pe propriul drum, să clădească un centru medical, în care să facă medicină la cele mai înalte standarde și, în primul rând, în beneficiul pacientului, așa cum au jurat la absolvirea facultății. Medicii Prima Clinic îmbracă, în fiecare dimineață, halatul alb cu același gând – să salveze vieți – indiferent de piedici. Și reușesc!

Peste 120.000 de servicii de sănătate, oferite în cinci ani de activitate

Dorința lor de a reuși alături de pacienții pe care îi tratează ca prieteni și parteneri i-a ajutat să facă din Prima Clinic unul dintre cele mai mari și căutate centre medicale din Oltenia. Peste 120.000 de servicii de sănătate a oferit echipa Prima Clinic în cei cinci ani de activitate. „Din 2013, visul nostru a fost să facem pacientul să vină cu plăcere și încredere la medic. Vrem ca bolnavii să ne vadă ca fiind prietenii lor. În cei cinci ani am reușit să legăm prietenii cu o parte din ei, să salvăm vieți, să aratăm că se poate și altfel“, spune dr. Cătălin Adrian Petrișor, fondatorul Prima Clinic.


În spatele celor cinci ani se ascund ore de muncă de dimineața până seara târziu, perfecționare continuă, mult studiu, comunicare cu bolnavii și familiile lor, depășirea obstacolelor puse de lipsurile sistemului medical. Cinci ani în care echipa Prima Clinic a pus pacienții mai presus de orice, i-a tratat cu respect și i-a primit mereu cu o vorbă bună. În acest fel, echipa s-a mărit. Prima Clinic înseamnă astăzi un număr mare de specialiști înalt calificați, care sunt ajutați de cea mai modernă tehnologie medicală disponibilă.

Medici pentru diverse specializări

La Prima Clinic găsiți medici specialiști în: cardiologie, medicină internă, endocrinologie, diabet și boli de nutriție, dermatologie, gastroenterologie, neurologie, reumatologie, fizioterapie și recuperare medicală. Mai presus de pregătirea profesională, medicii Prima Clinic sunt cu sufletul lângă pacienți, le înțeleg durerea, teama și îi ajută să treacă peste ele.

Prima Clinic înțelege că are și o misiune socială și că trebuie să treacă dincolo de ușa cabinetului medical. Să îi pese de comunitatea în care trăiește și să contribuie la dezvoltarea ei. De aceea, în cei cinci ani, medicii au susținut numeroase campanii de educație medicală, de consultații medicale gratuite oferite în mediul rural, de pachete de servicii medicale la tarife mici.

Ce spun pacienții despre Prima Clinic

„Este o clinică extraordinară, cu personal de un profesionalism desăvârșit. Felicitări pentru devotamentul și răbdarea cu care își tratează pacienții, indiferent că sunt bătrâni, adulți sau copii. Mulțumesc că existați“, spune Delia Ștefani.


„Personalul și medicii din această clinică sunt un exemplu de profesionalism și devotament. Pentru fiecare pacient, fie că are 15 ani sau 80 de ani, depun toate eforturile pentru a da o bună medicație, un sfat. După ce ai tangență cu ei, deja te însănătoșești 50%. Felicitări domnului dr. Petrișor, toată stima pentru toți“, spune Dorina Bădeanca.
„Medici profesioniști cu suflet de aur, cu dulceață în vorbe, cu simț de răspundere și respect față de pacienți“, spune Aniela Dincă.