Pretențiile dansatorilor „Lord of the Dance“

Cu toții suntem conștienți că statutul de vedetă vine adesea la pachet cu un anumit nivel de standarde, care trebuie să fie îndeplinit de către organizatori.
Înainte de fiecare spectacol, Lady Gaga își dorește canapele din piele albă. Kanye West își dorește ca șoferul care îl transportă să poarte haine de bumbac 100%. Rihanna își dorește biscuiți Oreo.

Pretențiile dansatorilor Lord of the Dance

Cei 40 de dansatori care vor da viață celebrului spectacol nu se lasă mai prejos!

Mâncarea trebuie să fie de cea mai înaltă calitate. Micul dejun deosebit de consistent: bacon, fructe, patiserii, ouă, cereale, pâine prăjită și multe altele. De asemenea, după spectacol, aceștia trebuie să aibă la dispoziție o varietate de băuturi, sucuri, bere, vin. Snacksurile nu pot să lipsească.

Echipa „Lord of the Dance“ va beneficia de o mare varietate de feluri de mâncare calde și reci. Acestea vor fi și 100% românești, în urma insistențelor acestora de a încerca mâncarea tradițională.

40 kg de gheață în permanență

O cameră separată, dedicată terapiei, trebuie să fie la dispoziția artiștilor, suficient de mare pentru un pat de masaj și aprovizionată în permanență cu 40 kg de gheață.
De asemenea, datorită designului, complexității și fineții costumelor purtate de talentații dansatori, aceștia necesită costumieri. Au nevoie și de asistență cu îmbrăcatul și datul jos al elaboratelor costume purtate de aceștia în fața publicului.

Lista de cerințe se încheie cu modalitatea în care artiștii își vor transporta materialele și utilajele necesare pe teritoriul românesc. Patru tiruri vor fi suficiente pentru a cuprinde toate mijloacele de producție necesare echipei „Lord of the Dance“.


Spectacolul grandios, care a făcut înconjurul lumii, vă așteaptă în una dintre cele trei locații ale turneului „Dangerous Games“: Craiova, Oradea și București.
Biletele încă se mai pot achiziționa în format electronic pe www.iabilet.ro . Fizic pot fi cumpărate din: Magazinele Flanco, librăriile Cărturești și Diverta, Magazinul Muzica, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.