17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCraiovaimobiliare.ro se reinventează. Anunţurile imobiliare se postează GRATUIT

Craiovaimobiliare.ro se reinventează. Anunţurile imobiliare se postează GRATUIT

Site-ul Craiovaimobiliare.ro se adresează pieţei de anunţuri imobiliare din Oltenia, înglobând, într-o paletă diversificată, atât anunţuri imobiliare de la agenţiile din regiune, cât şi de la persoane fizice. 

Trei tineri entuziaşti (33 şi 34 de ani) s-au asociat pentru a schimba faţa pieţei imobiliare din Craiova, din regiunea Oltenia. Mihai T., Gabriel T. şi Georgiana Marcu relansează, pe 20 iunie 2019, unul dintre cele mai vechi site-uri de anunţuri imobiliare din regiune, Craiovaimobiliare.ro. Cu un design nou şi o echipă tânără şi motivată, Craiovaimobiliare.ro se vrea a deveni un reper pentru piața de anunțuri imobiliare din regiune, un site relevant, dedicat strict pentru acest segment. 


Site-ul se construieşte pe două grupe importante cărora li se adresează. Pe de o parte pot fi postate anunţurile imobiliare ce provin de la agenţiile imobiliare, iar pe de altă parte pot posta anunţuri şi persoanele fizice. Căutarea pe platforma de imobiliare este facilă, putând fi efectuată într-un mod plăcut şi comod de la computerul de la birou, de acasă sau de pe telefonul mobil. În comparaţie cu alte site-uri de anunțuri generaliste, Craiovaimobiliare.ro se axează strict pe anunţuri imobiliare, fiind unul dedicat regiunii Oltenia. Particularitatea este aceea că, pentru o perioadă de timp, toate anunţurile pot fi încărcate GRATUIT pe platforma dedicată pieţei imobiliare din regiune.

Cei interesaţi de achiziţionarea unui imobil puteau viziona, zilele trecute, pe site 350 de anunţuri postate de agenţii imobiliare şi 125 de anunţuri postate de persoane fizice. „Anunţurile sunt pe categorii, pe fiecare tip de imobil: terenuri, 
case-vile, apartamente, garsoniere, birouri – spații comerciale etc. Informaţiile se afişează în ordinea ultimelor anunţuri postate. O noutate aparte o reprezintă categoria de „Ansambluri rezidenţiale“, care este menită dezvoltatorilor imobiliari noi din piaţă“, a precizat Mihai T., asociat Craiovaimobiliare.ro.

Informaţii despre ansambluri rezidenţiale

Având în vedere că în Craiova se construieşte mult, pe site-ul Craiovaimobiliare.ro va fi evidenţiată o rubrică separată destinată construcţiilor noi, în special ansamblurilor rezidenţiale. Persoanele care vor să achiziţioneze o locuinţă nou construită au la dispoziţie această rubrică separată pe platforma on-line relansată pe 20 iunie. De asemenea, şi dezvoltatorii imobiliari care construiesc sau care au în planurile de afaceri dezvoltarea de noi ansambluri rezidenţiale pot să îşi posteze gratuit ofertele pe Craiovaimobiliare.ro.

Ca noutate, pot fi postate cereri de cumpărare şi de închiriere

Persoanele interesate pot beneficia de o căutare avansată pe site, după cuvinte-cheie. De exemplu, dacă o persoană vrea să achiziţioneze un apartament în cartierul Rovine introduce cuvântul-cheie în motorul de căutare şi va primi doar ofertele imobiliare din Rovine. 


Site-ul dedicat anunțurilor imobiliare poate oferi informaţii în plus persoanelor interesate de tranzacţii imobiliare. Spre exemplu, la secţiunea despre terenuri, persoana interesată poate afla nu doar suprafaţa scoasă la vânzare, ci şi dacă respectivul teren are sau nu cadastru, dacă are utilități, intravilan sau extravilan etc.


Ca o noutate absolută, pe Craiovaimobiliare.ro va exista o rubrică separată destinată cererii de cumpărare şi închiriere de imobile. Persoanele interesate să cumpere sau să închirieze pot posta cereri de acest gen pe platforma dedicată anunțurilor imobiliare şi vor aştepta să fie contactate de potenţialii cumpărători sau de proprietarii care oferă imobile spre închiriere. „Dorim să venim în ajutorul persoanelor care sunt foarte ocupate și nu au timp să caute anunțuri de vânzare sau închiriere. Acestea pot posta foarte rapid cerere de cumpărare sau de închiriere, descriind ce anume doresc și vor fi contactate direct de vânzători“, a precizat Gabriel T., asociat Craiovaimobiliare.ro

Platforma se dezvoltă pe viitor

Dacă în momentul relansării, Craiovaimobiliare.ro este un site dedicat anunţurilor de vânzare, cumpărare şi închiriere de imobile de orice fel, antreprenorii care se ocupă de site vor să dezvolte această platformă, care să cuprindă servicii integrate şi conexe imobiliarelor. „Intenţionăm ca, pe viitor, să avem parteneriate cu diverse firme şi prestatori de servicii, astfel încât să avem pe site şi oferte de la firme de amenajări interioare, firme de curățenie, cadastru, notari, evaluatori imobiliari şi alte servicii care pot avea legătură cu piaţa imobiliară“, a precizat Georgiana Marcu, asociat craiovaimobiliare.ro. 

Date de contact:
Mihai T. – 0767 292 161
e-mail: [email protected]
website: https://www.craiovaimobiliare.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS