Apartamentul tău poate arăta fenomenal cu un șemineu!

Șemineul devine un element din ce în ce mai dorit în casele românilor, iar asta pentru că reprezintă acel accesoriu care dă un aer relaxat și plăcut locuinței și oferă un plus de originalitate. Un șemineu amplasat în living este piesa centrală a casei, atrage toate privirile, dar creează și o atmosferă primitoare, premergătoare unor discuții interesante în familie sau cu prietenii.

Datorită evoluției industriei de producere a șemineelor, astăzi se pot bucura de utilitatea unui șemineu și cei care locuiesc la bloc. Iar pentru că un șemineu tradițional pe lemne nu poate fi amplasat într-un apartament, producătorii au muncit pentru a le face pe plac și locuitorilor la bloc. Iar astăzi găsim pe piață și șeminee electrice, care pot fi integrate cu ușurință în interiorul oricărei case.

Principalul avantaj al unui șemineu electric este ușurința cu care poate fi instalat, utilizat și întreținut. Pe lângă acestea, șemineul electric este preferat din motive de ordin estetic, fiind o alternativă ideală pentru un semineu lemne. Flacăra, deși nu este reală, o imită cu exactitate pe cea naturală, iar cu ajutorul telecomenzii poare fi ajustată luminozitatea și jocul flăcărilor. Practic, poți alege să admiri „focul” exact așa cum ți-l dorești.

Achiziționarea unui șemineu electric înseamnă și utilizarea imediată a acestuia. Nu depinzi de specialiști care să îl instaleze, nu este nevoie nici de aprobarea unei persoane autorizate. Practic, instalarea constă în constă în amplasarea focarului electric în mantaua de șemineu și conectarea de la priză normală de 220V.

Șemineul electric este considerat o sursă de căldură ecologică

Șemineul electric este considerat o sursă de căldură ecologică, pentru că nu emite gaze sau fum în atmosferă. În plus, acesta rămâne rece la atingere pe parcursul folosirii. În felul acesta, nici copiii mici, nici animalele de companie nu au de suferit în vreun fel.

Este important de menționat că un șemineu electric încălzește suprafețe de până la 40 mp. Instalarea acestuia în living poate oferi seri călduroase și liniștite alături de familie și prieteni. Nimic nu se compară cu momentele frumoase petrecute în familie, iar amintirile ce rămân sunt adevărate comori.

Este atât de simplu să ai un semineu decorativ în casa ta! Accesează cu încredere site-ul PeFoc.ro și alege chiar acum modelul preferat de șemineu electric. Iar dacă ai o casă spațioasă la munte, inspiră-te din multitudinea de modele de șeminee pe lemne disponibile pe site și construiește-ți unul, pentru a completa locuința cu un accesoriu luxos. Alege focarul de șemineu potrivit, coșul de fum, dar și alte părți componente necesare la construirea șemineului, precum și accesorii de întreținere.

Alegând un șemineu de pe site-ul PeFoc.ro, beneficiezi de livrare gratuită în toată țara. Iar mai nou, pentru seminee Neamt poți vizita showroom-ul din Vânători, Piatra Neamț, și să alegi modelul dorit. Ai încredere în specialiștii magazinului online PeFoc.ro și vei face, cu siguranță, alegerea perfectă!