Încheiere proiect „Dezvoltarea durabilă a firmei GEKKO & NEKA INVEST SRL“

Comunicat de presă privind începerea proiectului “Dezvoltarea S.C. EKS ASVORIA S.R.L. prin achiziția de echipamente moderne”
Comunicat de presă: Încheiere proiect „Dezvoltarea durabilă a firmei GEKKO & NEKA INVEST SRL”

SC GEKKO & NEKA INVEST SRL, cu sediul în Municipiul Tîrgu Jiu, Str. Dumitru Frumuseanu, Nr. 14, Camera 7, Județul Gorj, anunţă încheierea proiectului „Dezvoltarea durabilă a firmei GEKKO & NEKA INVEST SRL” cod SMIS 113095, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene în calitate de Autoritate de Management a Programului Operațional Regional 2014-2020 şi Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020.

Data începerii proiectului: 01.03.2017 (dată semnare contract de finanţare: 07.12.2017).

Data finalizării proiectului: 31.08.2019.

Valoarea totală a proiectului a fost de 1.346.864,53 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă a fostde 894.428,37 lei (valoarea nerambursabilă acordată din FEDR fiind de 760.264,11lei, iar valoarea nerambursabilă acordată de la bugetul național fiind de 134.164,26 lei).

Proiectul s-a implementat în Oraș Târgu Cărbunești, Str. Blahniței, Nr. 7D, Județul Gorj.

Obiectivul proiectului a constat în dezvoltarea serviciilor prestate și creșterea competitivității economice a firmei, prin asimilarea progresului tehnologic şi gestionarea în mod eficient a resurselor, încontextul actual al dezvoltării durabile şi în acord cu tendinţele europene.

Proiectul implementat de cătreSC GEKKO & NEKA INVESTSRL are următoarele rezultate: achiziţia de utilaje şi echipamente, achiziţia de servicii de consultanţă, informare şi publicitate, precum şi angajarea a cinci persoane.

Astfel, proiectul implementat are impact la nivel local/regional cum ar fi: crearea oportunităţilor de noi locuri de muncă prin achiziţiile făcute; dezvoltarea durabilă a zonei; implementarea tehnologiilor competitive în domeniul lucrările de pregătire a terenului; asigură pe termen lung o creştere economică durabilă din punct de vedere al mediului – toate fiind posibile prin utilizarea unor utilaje performante, precum cele pe care le-am achiziţionat.