Acasă Bani & Afaceri Publireportaj „Lord of the Dance - Dangerous Games“ la Craiova

„Lord of the Dance – Dangerous Games“ la Craiova

-

Cel mai apreciat spectacol de dans din lume, „Lord of the Dance“, ajunge pentru prima dată în Craiova!
Surprinde-i pe cei dragi cu o experiență emoționantă și deosebită, acum la o promoție la fel de deosebită!
Achiziționează două bilete până pe 30 mai, iar al 3-lea este GRATUIT!

Dangerous Games – o producție impresionantă, cu 40 dintre cei mai remarcabili dansatori din lume, sub coregrafia și regia lui Michael Flatley, vor crea momente memorabile prin muzică, dans și poveste!
După mai mult de 20 de ani de succes în întreaga lume, Michael Flatley vine în fața publicului internațional cu o nouă producție, rezultat al muncii de peste două decenii al inegalabilului dansator, cunoscut și apreciat în întreaga lume. Acesta se remarcă prin precizie, talent și excelență pentru a încânta publicul în adevăratul sens al cuvântului.

Un spectacol inedit vă așteaptă, pe 23 iunie, la Sala Polivalenta Craiova!
Veniți, alături de cei dragi, la cel mai apreciat spectacol de dans, care a făcut înconjurul lumii și care acum ajunge în unul dintre cele mai frumoase orașe ale României, Craiova.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, librăriile Cărturești și Diverta, Magazinul Muzica, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.
Nu rata un show de excepție, cu proiecții holografice 3D, efecte speciale, roboți dansatori, acrobați de talie mondială și, bineînțeles, cea mai mare și talentată echipă de dansatori irlandezi.

ȘTIRI VIDEO GdS