5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajALDE: Visul tău e important pentru noi!

ALDE: Visul tău e important pentru noi!

 

Urmează-ţi destinul! Ai dreptul la studii în Vest, la locul de muncă pe care-l visezi. La fel ca orice alt tânăr european. Noi nu te vom lăsa de unul singur. Succesul tău va fi mândria noastră!

Ne vom bate la Bruxelles pentru o strategie europeană care să consolideze rolul central al tinerilor în Uniune. Aceasta va fi adoptată imediat după alegerile europarlamentare din mai 2019. Am făcut pași importanți în această direcție prin Declarația și Foaia de parcurs de la Bratislava (16 septembrie 2016) și Agenda de la Göteborg (17 noiembrie 2017).

Ne vom bate pentru mobilitatea voastră sporită și pentru schimburi interuniversitare multiplicate. Putem face să aveți acces cât mai mulți dintre voi la programele Erasmus. Este dreptul vostru și noi îl vom obține, acela al diplomelor cu dublă specializare pentru studenți și dezvoltarea de programe Erasmus și pentru tinerii artiști, cu scopul de a consolida patrimoniul cultural divers al Uniunii Europene.

Noi, europarlamentarii ALDE, considerăm necesară dezvoltarea de centre de excelență în toate mediile universitare, care să promoveze inovația în educație cu scopul de a dezvolta din punct de vedere profesional cât mai mulți tineri.

Noi, europarlamentarii ALDE, dorim să promovăm domenii noi de educație și de formare a tinerilor, să ajutăm universitățile să găsească parteneri noi în domeniul forței de muncă și din societatea civilă, stimulând astfel cât mai multe forme de cooperare.
Dragi tineri, veniți cu încredere alături de noi. Noi vă aducem viitorul mai aproape!

Pe 26 mai votați ALDE, partidul libertății, dezvoltării și progresului pentru toți.

Comandat de ALDE, executat de Media Sud Europa cod mandatar financiar 41190002

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS