Acasă Bani & Afaceri Publireportaj Peste 100 de metri pătrați de baruri îi așteaptă pe petrecăreți, ÎN...

Peste 100 de metri pătrați de baruri îi așteaptă pe petrecăreți, ÎN PREMIERĂ, la WE LOVE RETRO Craiova

-

We Love Retro, cel mai mare Retro-Party din România, își așteaptă fanii craioveni, la Sala Polivalentă, cu peste 100 de metri pătrați de baruri și o atmosferă electrizantă la show-ul din 11 mai.

„Va fi un show aparte, un party cu totul special pe care Oltenia nu l-a mai văzut până acum. Un spectacol care îi va transpune pe cei prezenți cu adevărat în anii ’90, nu doar prin muzică, ci și prin atmosfera pregătită. Nu va fi un simplu concert, ci o experiență cu adevărat retro, cu dans, cu multe baruri, cu distracție și artiști importanți. Ceva de suflet și de neuitat. Succesul de până acum al conceptului We Love Retro certifică acest lucru fără nici o îndoială“, spune Iancu Șerbănescu, director executiv We Love Retro.

Publicul este așteptat la un show de zile mari, organizat cu atenție maximă la detalii. Barurile vor funcționa pe întreaga perioadă a desfășurării evenimentului!

We Love Retro a devenit imediat după primele ediții, unul din cele mai așteptate evenimente muzicale din România.
Show-urile live împletite cu ritmurile energetice ale muzicii anilor 90′ aduc în fața publicului craiovean un spectacol în premieră și o experiență unică.
Artiștii vor discuta cu fanii după fiecare concert, iar cei norocoși vor putea primii chiar autografe din partea lor. La We Love Retro, legătura dintre artiști și public este esențială și face parte din atmosfera petrecerii.
Publicul se va bucura de experiența LIVE a celor mai tari hit-uri ale anilor 90′ aparținând unor artiști de talie internatională cum ar fi: Captain Hollywood Project , No Mercy, Mr. President, Rednex, și Brooklyn Bounce DJ!
Accesul în Sala Polivalentă se face de la ora 20.00, evenimentul începând cu ora 21.00.
Persoanele cu dizabilități și certificat care atestă acest fapt pot primi acces gratuit în cadrul evenimentului.

Biletele se pot achiziționa din rețeaua:
ENTERTIX.RO
MYTICKET.RO
IABILET.RO
EVENTIM.RO

Din locațiile partenere:

Sala Polivalentă Craiova  – Agenția de bilete, bulevardul Știrbei Vodă 32

Librăria Cărturești – ElectroPutere Mall, Craiova, Calea București nr. 80, Aripa Nouă, Etaj 1

Diverta -Craiova, Calea București, Nr. 80,  Electroputere Mall, parter si Mercur Center, etaj 2 str. Unirii, nr. 14.

Agenţia.Perfect Tour  + Craiova, str. Eugeniu Carada, nr. 2.

Carrefour Market + Craiova, bulevardul Oltenia, nr. 1E, str. Eugeniu Carada, nr. 2 şi B+dul 1 Mai, nr.

Magazinele Flanco  +  Craiova, str. Frații Golești, nr. 1. şi  Auchan, Calea Severinului, nr. 5A.

Stațiile de plată Selfpay

Germanos  + Craiova, str. Lipscani, Nr. 22A., str. Alexandru Ioan Cuza, Nr. 5, Calea București, nr. 31B, str. A. I. Cuza nr. 2 şi Calea București 80, Stand C10.

Benzinăriile OMV  + Craiova, DN6 1, bulevardul Nicolae Titulescu 1A şi Calea București, nr. 82

Pretul biletelor:
Categoria I Diamond Seat- 139 de lei
Categoria II Regular Seat- 109 de lei
Categoria III Golden- 119 de lei
Categoria IV Standard- 89 de lei
Categoria V- 69 de lei
La prețurile biletelor afișate mai sus se adaugă taxele de procesare ale platformelor de vânzare bilete. Aceste taxe diferă în funcție de platforma de bilete aleasă și categoria de bilet.
Biletele pot fi achiziționate în limita stocului disponibil.

Informații artiști

Captain Hollywood Project, cunoscuți pentru hit-urile „More and more“ și „Only with you“ vin să încingă atmosfera la We Love Retro Craiova. Hiturile ce au dat boom-ul eurodance-ului în Europa anilor 90 vor fi reascultate cu melancolie de publicul We Love Retro pe 11 mai la Sala Polivalentă.

Mr. President, unul dintre cele mai mari grupuri eurodance ale anilor 90, vine la We Love Retro Craiova să te încânte cu „Coco Jumbo“, megahitul ce a cucerit întreg mapamondul!

No Mercy aduce la Craiova, alături de We Love Retro, hiturile „Where do you go“, „My Promise“ și „Please Don’t Go“! Solistul trupei a declarat în repetate rânduri că iubește România și abia așteaptă să ne încânte cu cele mai memorabile ritmuri!

Rednex, grupul de artiști suedezi cunoscuți pentru piesa „Cotton Eye Joe“, pregătește pentru We Love Retro Craiova un show incendiar, gata să te țină în priză până la răsărit!

Brooklyn Bounce sunt doi producători germani de muzică trance. Au creat remixuri ale unor piese de la Scooter și Kool & the Gang. „The Theme“, „Get ready to Bounce“, „Take a Ride“ și „The Real Bass“ precum și multe alte hituri se vor auzi live în mai la Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

Manifestări dedicate jandarmului erou George Marchiș

Eroul jandarm George Marchiș a fost omagiat miercuri la Târgu Jiu. Au trecut 19 ani de la evenimentul tragic petrecut la o discotecă din municipiul Târgu Jiu, când, pe timpul executării unei misiuni de ordine publică, eroul jandarm sublocotenent post-mortem George Răzvan Marchiş și-a pierdut viaţa.